Siirry sisältöön

Acqua kuuntelee ja kirkastaa

ACQUA on yhden naisen digitoimisto, joka auttaa löytämään ja toteuttamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat ratkaisut.

Ymmärrettävää digipuhetta ja WordPressiä

Oletko aloittava yrittäjä? Pyöritätkö pientä tai keskisuurta yritystä? Edustatko yhdistystä tai haluatko vahvistaa verkossa henkilöbrändiäsi? Kaikenlainen digitalk saa pään helposti pyörryksiin ja hyvien päätösten tekeminen tuntuu vaikealta. Aina eivät omat resurssitkaan riitä jatkuvan muutoksen seuraamiseen.

ACQUA on luotettava kumppanisi, jonka kanssa toteutat näyttävät verkkosivut ja voit halutessasi ulkoistaa niiden ylläpidon aina palvelintilasta hakukoneoptimointiin. Pitkä kokemus antaa varmuutta ja kykyä ymmärtää asiakkaan todellisia tarpeita.

ACQUA on WordPressiin erikoistunut yhden naisen webtoimisto. Käytän sivustorakentamisessa ns. page buildereitä, Elementoria ja Beaver Builderiä ensi sijaisesti. Verkkoviestintäkokemusta (kuka puhuu enää verkkoviestinnästä, aika old school) on kertynyt lähes 20 vuodelta, pienistä ja suurista verkkopalveluista, digitaalisesta markkinoinnista, yhteisöviestinnästä sekä markkinoinnin johtamisesta ja suunnittelusta.

Työurallani olen saanut olla mukana useissa suurissa verkkohankkeissa projekti- ja hankevastaavana (akateeminen.com, otava.fi, suomalainen.com, evl.fi ja hse.fi, ent. Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu) ja toimarinakin verkkokirjakaupassa pohtimassa mm. järjestelmärajapintoja liiketoiminnan näkökulmasta. Näiden rinnalla olen rakentanut verkkosivuja aina 1990-luvun lopulta lähtien eri tekniikoilla, vuodesta 2007 WordPressillä. Web design -osaamistani olen ajantasaistanut Verkkoviestinnän ammattitutkinto -opinnoilla, HTML, CSS, Javascript ja sisällöntuotannon tärkeimmät työvälineet ovat tuttuja. Webteknologiat kehittyvät koko ajan eteenpäin, joten pidän itseni ajantasalla jatkuvalla kouluttautumisella.

Olen valinnut työvälineekseni WordPressin siksi, että se mahdollistaa näyttävien sivustojen rakentamisen nopeasti, mutta myös siksi että WordPress on ylläpidossa paitsi edullinen ja helppokäyttöinen niin myös ominaisuuksiltaan erittäin voimakas työväline, joka kehittyy koko ajan eteenpäin. Vaikka sivuston ilme ja muoto muuttuisivatkin, jos ne on rakennettu WordPressillä, on helppo kehittää sivustoja sukupolvesta toiseen.

Miksi ACQUA?

Minun ensisijainen tavoitteeni on tuoda sinun viestisi esille sinun omalla äänelläsi ja sinun näköisenäsi. En tee sivustoja, jotka ovat keskenään samannäköisiä, vaan jokainen sivusto on yksilö ja sellaiseksi myös suunniteltu ja toteutettu.

Olen merikaupunki Kotkan kasvatti ja viihdyn parhaiten isojen vesien äärellä.

Jos haluat tietää minusta lisää, lue (vanhanaikanen ja perinpohjainen) Curriculum Vitaeni.

Riitta Korpipää
riitta@acqua.fi
+358 40 4188064

Teresa Martikkala

"Oon ihan super tyytyväinen näihin sivuihin, en olisi IKINÄ saanut mitään näin hienoa itse aikaiseksi!! Nää on melkeinpä hienommat kuin mitä mun mielikuvissa oli, joten hyvin oot onnistunut! Koen todellakin saaneeni rahoille vastinetta, joten iso kiitos sinulle."

TERESA MARTIKKALA

teresamartikkala.com | personal trainer & voimavalmentaja
Kaarina Silvennoinen

"Kiitos ihan tosi paljon avustasi, näkemyksestäsi ja tosi tehokkaasta työskentelystäsi! Oon sivuihin hirmu tyytyväinen, ja suosittelen palveluitasi muillekin."

KAARINA SILVENNOINEN

lakikurssit.fi | Lupalakimies, OTM
Markus ja Maarit Muhonen

"Tilamme kotisivujen rakentaminen ajoittui ehkä vuoden kiireisimpään aikaan töidemme suhteen. Riitan kanssa työskentely oli sujuvaa ja ammattilaisena hän löysi teknisiä ratkaisuja tarpeisiimme. Yhteydenpito hoidettiin täysin sähköpostin välityksellä jolloin pystyttiin molemmat omien aikataulujen mukaan työskentelemään. Lämmin kiitos yhteistyöstä <3"

MAARIT JA MARKUS MUHONEN

konttiaho.fi | Ylämaankarjan kasvattajat
maija

"Oli kyllä kaikkiaan helppo projekti. Itse en olisi saanut mitään aikaiseksi ja oli mukavaa, kun ACQUA oli vähän niin kuin out of-the-box katselija tässä hommassa. Me ei oltaisi itse saatu näin hauskaa lopputulosta!!"

MAIJA HÄNNINEN

trimmauspalvelu.fi | Koirien trimmauskuningatar
Mona Tähtinen | Sayitwithacake.fi

"ACQUA perehtyi nopeasti yritykseni tarpeisiin. Projekti eteni ajallaan ja lopputulos vastasi toiveitani. Myös hinta-laatusuhde oli kohdallaan!"

MONA TÄHTINEN

sayitwithacake.fi | erikoisleipuri, Kakkumuija
Paul Charpentier

“Sain tietoa teknisistä asioista selkeästi kerrottuna. Työskentely oli rauhallista ja asiakkaan kiireisiin suhtauduttiin ymmärtäväisesti. Arvostan.”

PAUL CHARPENTIER

emot.fi | Charpentier Oy
hanninen

"Teknisen toteutuksen lisäksi ACQUA osallistui tekstien muokkaamiseen ja kuvien hakemiseen ja valintaan. Arvostamme myös sitä, että pystymme itse joustavasti päivittämään sivujamme ja että saamme siihen tarvittaessa apua."

TIINA HÄNNINEN

nortecon.fi | Kaupallinen konsultti
pirkko

"ACQUA oivalsi heti toiveemme sivujen tyylistä ja rakenteesta. Yksityiskohdat työstettiin taitavasti vastaamaan näkemystämme. Riitta ehdotti aktiivisesti useita hyviä ratkaisuja. Projekti sujui mainiosti, ja selkeä hinnoittelu oli myös tärkeä asia meille."

PIRKKO KASANEN

tyrskyconsulting.fi | Toimitusjohtaja
Sallamaari Muhonen

“Kaunista tuli ja valmista helposti! Sain hyviä käytännön neuvoja sivuston tekstin ja kuvien kokoamiseen mm. hakukonelöydettävyyden kannalta.”

SALLAMAARI MUHONEN

sallamaari.fi | Moderaattori, juontaja ja viestinnän ammattilainen

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös