Acqua kuuntelee ja kirkastaa

ACQUA on yhden naisen digitoimisto, joka auttaa löytämään ja toteuttamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat ratkaisut.

Ymmärrettävää digipuhetta

MONESSA LIEMESSÄ KEITETTYÄ VIESTINTÄOSAAMISTA

Oletko aloittava yrittäjä? Pyöritätkö pientä tai keskisuurta yritystä? Edustatko yhdistystä tai haluatko vahvistaa verkossa henkilöbrändiäsi? Kaikenlainen digitalk saa pään helposti pyörryksiin ja hyvien päätösten tekeminen tuntuu vaikealta. Aina eivät omat resurssitkaan riitä jatkuvan muutoksen seuraamiseen.

ACQUA on luotettava kumppanisi, jonka kanssa toteutat näyttävät verkkosivut ja voit halutessasi ulkoistaa niiden ylläpidon aina palvelintilasta hakukoneoptimointiin. Pitkä kokemus antaa varmuutta ja kykyä ymmärtää asiakkaan todellisia tarpeita. Tehdään yhdessä juuri sinun näköistäsi verkkoviestintää!

ACQUA on WordPressiin erikoistunut yhden naisen webtoimisto. Verkkoviestintäkokemusta on kertynyt lähes 20 vuodelta, pienistä ja suurista verkkopalveluista, digitaalisesta markkinoinnista, yhteisöviestinnästä sekä markkinoinnin johtamisesta ja suunnittelusta.

Työurallani olen saanut olla mukana useissa suurissa verkkohankkeissa projekti- ja hankevastaavana (akateeminen.com, otava.fi, suomalainen.com, evl.fi ja hse.fi, ent. Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu). Näiden rinnalla olen rakentanut verkkosivuja aina 1990-luvun lopulta lähtien eri tekniikoilla, vuodesta 2007 WordPressillä. Web design -osaamistani olen ajantasaistanut Verkkoviestinnän ammattitutkinto -opintojen yhteydessä, HTML5, CSS3, Javascript ja sisällöntuotannon tärkeimmät työvälineet ovat tuttuja. Webteknologiat kehittyvät koko ajan eteenpäin, pidän itseni ajantasalla jatkuvalla kouluttautumisella.

Olen valinnut työvälineekseni WordPressin siksi, että se mahdollistaa näyttävien sivustojen rakentamisen nopeasti, mutta myös siksi että WordPress on ylläpidossa paitsi edullinen ja helppokäyttöinen niin myös ominaisuuksiltaan erittäin voimakas työväline, joka kehittyy koko ajan eteenpäin. Vaikka sivuston ilme ja muoto muuttuisivatkin, jos ne on rakennettu WordPressillä, on helppo kehittää sivustoja sukupolvesta toiseen.

Miksi ACQUA?

ACQUA on palvelussasi läsnä kuin vesi, neutraalina, virkistävänä, läpinäkyvänä, mutta voimakkaana. Tavoitteeni on tuoda sinun viestisi esille sinun omalla äänelläsi.

Olen merikaupunki Kotkan kasvatti ja viihdyn parhaiten isojen vesien äärellä.

Jos haluat tietää minusta lisää, lue Curriculum Vitaeni.

Riitta Korpipää
riitta@acqua.fi
+358 40 4188064

maija

"Oli kyllä kaikkiaan helppo projekti. Itse en olisi saanut mitään aikaiseksi ja oli mukavaa, kun ACQUA oli vähän niin kuin out of-the-box katselija tässä hommassa. Me ei oltaisi itse saatu näin hauskaa lopputulosta!!"

MAIJA HÄNNINEN

trimmauspalvelu.fi | Koirien trimmauskuningatar
pirkko

"ACQUA oivalsi heti toiveemme sivujen tyylistä ja rakenteesta. Yksityiskohdat työstettiin taitavasti vastaamaan näkemystämme. Riitta ehdotti aktiivisesti useita hyviä ratkaisuja. Projekti sujui mainiosti, ja selkeä hinnoittelu oli myös tärkeä asia meille."

PIRKKO KASANEN

tyrskyconsulting.fi | Toimitusjohtaja
hanninen

"Teknisen toteutuksen lisäksi ACQUA osallistui tekstien muokkaamiseen ja kuvien hakemiseen ja valintaan. Arvostamme myös sitä, että pystymme itse joustavasti päivittämään sivujamme ja että saamme siihen tarvittaessa apua."

TIINA HÄNNINEN

nortecon.fi | Kaupallinen konsultti
Mona Tähtinen | Sayitwithacake.fi

"ACQUA perehtyi nopeasti yritykseni tarpeisiin. Projekti eteni ajallaan ja lopputulos vastasi toiveitani. Myös hinta-laatusuhde oli kohdallaan!"

MONA TÄHTINEN

sayitwithacake.fi | erikoisleipuri, Kakkumuija
tiia

"Kiitos loistavasta palvelusta ja asiantuntemuksestasi. Sain sinulta enemmän kuin osasin odottaa, kun uudistit koko sivun, rakensit kurssialustan ja paransit verkkokauppaa. Ammattitaitosi ja asiakaspalvelusi on parasta A-luokkaa." 

TIIA KONTTINEN

tiiakonttinen.fi | Suomen bloggausgurutar
Mirjami Petro-Uotila

"ACQUA teki mahdottoman urakan mahdolliseksi, luotsasi projektin alusta loppuun varmoin ottein. Minulle vaikeat asiat tuntuivat helpoilta."

MIRJAMI PETRO-UOTILA

sopiva.nu | Fecon Wear Oy
Kati Salmivaara

Modernit ja toimivat sivut rakensivat vahvasti yrityksemme brändiä ja saivat paljon spontaania kiitosta asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme.

KATI SALMIVAARA

lepaankartano.fi | Lepaan kartano Oy
Sallamaari Muhonen

“Kaunista tuli ja valmista helposti! Sain hyviä käytännön neuvoja sivuston tekstin ja kuvien kokoamiseen mm. hakukonelöydettävyyden kannalta.”

SALLAMAARI MUHONEN

sallamaari.fi | Moderaattori, juontaja ja viestinnän ammattilainen
Paul Charpentier

“Sain tietoa teknisistä asioista selkeästi kerrottuna. Työskentely oli rauhallista ja asiakkaan kiireisiin suhtauduttiin ymmärtäväisesti. Arvostan.”

PAUL CHARPENTIER

emot.fi | Charpentier Oy

Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 990 €

Laajemmat sivustot alkaen 1590 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number

Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt samalla tämän sivuston tietosuojaselosteen.

VERKKOPALVELUT

Verkkosivut
Hinnasto

MARKKINOINTI

Brändikirkastus

Digitoimisto ACQUA

Kirkkokatu 16 B 21
48100 Kotka

+358 40 4188064
riitta@acqua.fi

wpe-badge-200
Riitta Korpipää successfully completed the Yoast SEO for WordPress (deprecated) course!
valittajatunnus_FI_yksipalstainen_175