Verkkosivuston ylläpito

Halutessasi voit ulkoistaa ACQUAlle sivustosi ylläpidon palvelintilasta ohjelmistopäivityksiin ja sisältötyöhön.

Verkkosivujen ylläpito

VARMISTA SIVUSTOSI AJANTASAISUUS, LAATU, TIETOTURVA JA OMA MIELENRAUHASI

Tavataan sanoa, että verkkosivut ovat prosessi, joka ei koskaan valmistu. Toisaalta on myös väitetty, että se joka pelkää sivujen hakkerointia voi yhtä hyvin pelätä sitä, että aurinko nousee. Varmaa on se, että valmistumisensa jälkeenkin hyvin toimivat ja turvalliset verkkosivut vaativat ohjelmistopäivityksiä, tietokantaoptimointia, turvallisuustarkastuksia ja jatkuvaa pientä korjailua.

Pienyrittäjän arki on kiireitä täynnä eikä resursseja ylläpitoon aina löydy. ACQUAlle ulkoistetun ylläpidon avulla saat pidettyä sivustosi turvallisina ja hyvin toimivina edullisesti ja huolettomasti. Halutessasi saat meiltä sivustollesi myös palvelintilan, autamme domainin hankkimisen kanssa ja saat kuukausittaisen analytiikkaraportin hakukoneoptimointivinkkeineen. Ja jos niin toivot, voit ulkoistaa myös sisältöjen ylläpidon meille.

Ylläpidon hinta on alkaen 19 € / kk (+ alv). Hinta määräytyy aina sivuston vaativuuden ja liiketoimintakriittisyyden mukaan. Jos toivot tukea myös päivityksiin sivuilla, ne voi teettää joko tuntityönä tai voidaan sopia kuukausikohtainen hieman korkeampi taksa, jos päivityksiä on säännöllisesti.

ACQUA tekee sivustosi hoitamisesta yksinkertaista ja joustavaa.

TUNNISTETTAVA NIMI

Domain

Hyvä verkkotunnus on lyhyt, helposti muistettava ja tukee palvelullesi haettua mielikuvaa. Voit varata domain-nimen kauttamme samalla kun tilaat joko uudet verkkosivut tai verkkopalvelullesi ylläpitopalvelun.

SIVUILLE KOTI

Webhotelli

On olemassa verkkopalvelimia ja verkkopalvelimia. Toimiakseen hyvin, verkkosivut tarvitsevat ympäristön, joka on vakaa, nopea ja turvallinen. Voit tilata sivuillesi verkkopalvelintilan edullisesti, jos olet ylläpitoasiakkaamme.

TOIMINTAVARMAT VERKKOSIVUT

Ylläpito

Verkkosivustosi pysyy toimivana ja turvallisena kun panostat sen jatkuvaan ylläpitoon. ACQUAn webmaster-paketilla annat ylläpidon meidän huoleksemme. Tukipakettien hinnat alkaen 19 €/kk (+ Alv).

Ylläpitoon sisältyvät palvelut

Ohjelmistopäivitykset

Sivustohakkeroinnit ovat tänä päivänä arkipäivää ja palvelinhyökkäyksiä on sivustoilla lähes päivittäin. Jotta vahinkoja ei synny, on ensi sijaisen tärkeää että sivustoilla käytettävät ohjelmistot ovat ajantasaisia ja seurataan aktiivisesti, josko jokin ohjelma on osoittautumassa vanhentuvaksi tai muuten epävakaaksi ja se tulee korvata uudella vastaavalla.

Ohjelmistopäivityksiä ei voi täysin automatisoida, koska tällöin voidaan joutua tilanteeseen, jossa ilmenee ohjelmien yhteensopivuusongelmia ja päivitykset voivat joko rikkoa sivustojen ilmettä tai pahimmillaan kaataa koko sivuston. ACQUA seuraa puolestasi tietoturva-analyysejä ja tekee päivitykset testatusti ja turvallisesti.

Lisenssimaksut

Ylläpitopaketteihin sisältyvät sivustojen ylläpitoon liittyvien ohjelmistojen lisenssimaksut.

Sivuston nopeuden optimointi

Eräs hakukonelöydettävyyden tärkeimpiä tekijöitä on sivuston latautumisnopeus. Sivustomme ovat valmistuessaan optimoituja ja testattuja, mutta sivustoilla on taipumusta hidastua sitä mukaan kuin niihin luodaan sisältöjä ja itse sivujen käyttökin luo tietokantoihin turhaa dataa. Niinpä sivustojen siivoamisen ja optimoinnin tulee olla jatkuvaa, jotta suorituskyky säilyy hyvänä.

Käyttötuki

Sopimusasiakkaanamme et jää yksin sivujen kanssa vaan voit aina kääntyä puoleemme ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Sivuston valmistumisen yhteydessä saat yksityiskohtaisen ohjeen sivustosi ylläpitoon ja jaamme sivuillamme vinkkejä hyvän verkkosisällön tuottamisen tueksi.

Virhetilojen korjaus

Joskus voi tulla tilanne, että sivustosi syystä tai toisesta kaatuu, se hakkeroidaan tai palvelimella ilmenee ongelmia. Me hoidamme puolestasi kaiken tämän seurannan ja korjaamme sopimuksen mukaisella aikataululla sivustosi jälleen kuntoon.

Varmuuskopiointi

Ylläpitomme ottaa sivustostasi säännöllisin ajoin täydelliset varmuuskopiot. Säilytämme arkistossa kopiot, joten mahdollisessa palautustilanteessa saamme näppärästi palautettua sivujesi tuoreimman toimivan version.

Raportointi

Saat sähköpostiisi aina kuukauden päätyttyä sivustosi ylläpitotoimista yhteenvedon kuin myös analyysiraportin sivujen käytöstä. Raporttien lisäksi annamme vinkkejä ja ideoita sisällön kehittämiseksi hakukonelöydettävyyden edistämiseksi.

 


Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 990 €

Laajemmat sivustot alkaen 1590 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number

Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt samalla tämän sivuston tietosuojaselosteen.

VERKKOPALVELUT

Verkkosivut
Hinnasto

MARKKINOINTI

Brändikirkastus

Digitoimisto ACQUA

Kirkkokatu 16 B 21
48100 Kotka

+358 40 4188064
riitta@acqua.fi

wpe-badge-200
Riitta Korpipää successfully completed the Yoast SEO for WordPress (deprecated) course!
valittajatunnus_FI_yksipalstainen_175