Verkkosivuston ylläpito

Halutessasi voit ulkoistaa ACQUAlle sivustosi ylläpidon palvelintilasta ohjelmistopäivityksiin ja sisältötyöhön.

Verkkosivujen ylläpito | Digitoimisto ACQUA

Verkkosivujen ylläpitopaketit

VARMISTA SIVUSTOSI AJANTASAISUUS, LAATU, TIETOTURVA JA OMA MIELENRAUHASI

Tavataan sanoa, että verkkosivut ovat prosessi, joka ei koskaan valmistu. Toisaalta on myös väitetty, että se joka pelkää sivujen hakkerointia voi yhtä hyvin pelätä sitä, että aurinko nousee. Varmaa on se, että valmistumisensa jälkeenkin hyvin toimivat ja turvalliset verkkosivut vaativat ohjelmistopäivityksiä, tietokantaoptimointia, turvallisuustarkastuksia ja jatkuvaa pientä korjailua.

Pienyrittäjän arki on kiireitä täynnä eikä resursseja ylläpitoon aina löydy. ACQUAn Webmaster-paketilla saat pidettyä sivustosi turvallisina ja hyvin toimivina edullisesti ja huolettomasti. Halutessasi saat meiltä sivustollesi myös palvelintilan, autamme domainin hankkimisen kanssa ja saat kuukausittaisen analytiikkaraportin hakukoneoptimointivinkkeineen. Ja jos niin toivot, voit ulkoistaa myös sisältöjen ylläpidon meille. Tutustu PERUS-, PLUS- ja PREMIUM-paketteihimme.

ACQUA tekee sivustosi hoitamisesta yksinkertaista ja joustavaa.

Webmaster-pakettimme

PERUS

15 €

/kk (+ alv 24%)

Päivitykset, turvallisuus, toiminnan optimointi, virhetilojen korjaukset, lisenssit ja käyttötuki.

PLUS

30 €

/kk (+ alv 24%)

Verkkokauppojen , kurssisivustojen ja muiden vaativampien sivustojen ylläpito.

PREMIUM

50 €

/kk (+ alv 24%)

Kaikki PERUS- JA PLUS-pakettien palvelut sekä 1 tunti/kk erikseen sovittuja sisältö- tai muutostöitä.

Webmaster-paketit laskutetaan sopimuksen mukaan joko 6 tai 12 kuukauden erissä. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen irtisanomisaika on 1 kk. Hintoihin lisätään alv (24%), jollei toisin mainittu.

Paketteihin sisältyvät palvelut

Ohjelmistopäivitykset

Sivustohakkeroinnit ovat tänä päivänä arkipäivää ja palvelinhyökkäyksiä on sivustoilla lähes päivittäin. Jotta vahinkoja ei synny, on ensi sijaisen tärkeää että sivustoilla käytettävät ohjelmistot ovat ajantasaisia ja seurataan aktiivisesti, josko jokin ohjelma on osoittautumassa vanhentuvaksi tai muuten epävakaaksi ja se tulee korvata uudella vastaavalla.

Ohjelmistopäivityksiä ei voi täysin automatisoida, koska tällöin voidaan joutua tilanteeseen, jossa ilmenee ohjelmien yhteensopivuusongelmia ja päivitykset voivat joko rikkoa sivustojen ilmettä tai pahimmillaan kaataa koko sivuston. ACQUA seuraa puolestasi tietoturva-analyysejä ja tekee päivitykset testatusti ja turvallisesti.

Lisenssimaksut

Ylläpitopaketteihin sisältyvät keskeiset sivustojen rakentamisessa käytettyjen ohjelmistojen lisenssimaksut. Asiakaskohtaiset räätälöivät lisensoidut ohjelmat sovitaan aina erikseen. Pyydä lisätietoa käytetyistä ohjelmista maililla riitta@acqua.fi.

Sivuston optimointi

Eräs hakukonelöydettävyyden tärkeimpiä tekijöitä on sivuston latautumisnopeus. Sivustomme ovat valmistuessaan optimoituja ja testattuja, mutta sivustoilla on taipumusta hidastua sitä mukaan kuin niihin luodaan sisältöjä ja itse sivujen käyttökin luo tietokantoihin turhaa dataa. Niinpä sivustojen siivoamisen ja optimoinnin tulee olla jatkuvaa, jotta suorituskyky säilyy hyvänä.

Käyttötuki

Sopimusasiakkaanamme et jää yksin sivujen kanssa vaan voit aina kääntyä puoleemme ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Sivuston valmistumisen yhteydessä saat yksityiskohtaisen ohjeen sivustosi ylläpitoon ja jaamme sivuillamme vinkkejä hyvän verkkosisällön tuottamisen tueksi.

Virhetilojen korjaus

Joskus voi tulla tilanne, että sivustosi syystä tai toisesta kaatuu, se hakkeroidaan tai palvelimella ilmenee ongelmia. Me hoidamme puolestasi kaiken tämän seurannan ja korjaamme sopimuksen mukaisella aikataululla sivustosi jälleen kuntoon.

Varmuuskopiointi

Ylläpitomme ottaa sivustostasi säännöllisin ajoin täydelliset varmuuskopiot. Säilytämme arkistossa kopiot, joten mahdollisessa palautustilanteessa saamme näppärästi palautettua sivujesi tuoreimman toimivan version.

Raportointi

Saat sähköpostiisi aina kuukauden päätyttyä sivustosi ylläpitotoimista yhteenvedon kuin myös analyysiraportin sivujen käytöstä. Raporttien lisäksi annamme vinkkejä ja ideoita sisällön kehittämiseksi hakukonelöydettävyyden edistämiseksi.

Muutostyöt sivuilla

PREMIUM-pakettiimme sisältyy kuukausittain 1 tunti ilmaista muutostyötä sivuilla. Tämä voi olla aivan mitä itse haluat: rakennemuutoksia sivuilla, sisällön päivittämistä tai sisältöjen hakukoneoptimointia. Muiden Webmaster-pakettien tilaajat voivat ostaa muutos- ja päivitystöitä meiltä normaalia edullisemmalla hinnalla (ks. hinnasto).

 


Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 990 €

Laajemmat sivustot alkaen 1590 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number

Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt samalla tämän sivuston tietosuojaselosteen.