Siirry sisältöön

Verkkosivuston ylläpito

Halutessasi voit ulkoistaa ACQUAlle sivustosi ylläpidon palvelintilasta ohjelmistopäivityksiin ja sisältötyöhön.

Pidä sivustosi turvallisina ja toimivina

VARMISTA SIVUSTOSI AJANTASAISUUS, LAATU, TIETOTURVA JA OMA MIELENRAUHASI

Tavataan sanoa, että verkkosivut ovat prosessi, joka ei koskaan valmistu. Toisaalta on myös väitetty, että se joka pelkää sivujen hakkerointia voi yhtä hyvin pelätä sitä, että aurinko nousee. Varmaa on se, että valmistumisensa jälkeenkin hyvin toimivat ja turvalliset verkkosivut vaativat ohjelmistopäivityksiä, tietokantaoptimointia, turvallisuustarkastuksia ja jatkuvaa pientä korjailua.

Pienyrittäjän arki on kiireitä täynnä eikä resursseja ylläpitoon aina löydy. ACQUAlle ulkoistetun ylläpidon avulla saat pidettyä sivustosi turvallisina ja hyvin toimivina edullisesti ja huolettomasti. Halutessasi saat meiltä sivustollesi myös palvelintilan, autamme domainin hankkimisen kanssa ja saat kuukausittaisen analytiikkaraportin hakukoneoptimointivinkkeineen. Ja jos niin toivot, voit ulkoistaa myös sisältöjen ylläpidon meille.

Ylläpidon hinta määräytyy aina asiakkaan toiminnan laajuudeen, teknisen vaativuuden ja liiketoimintakriittisyyden mukaan. Jos toivot tukea myös päivityksiin sivuilla, ne voi teettää joko tuntityönä tai voidaan sopia kuukausikohtainen hieman korkeampi taksa, jos päivityksiä on säännöllisesti.

webbi

Tarjoan ylläpitopalvelua myös sivustoille, jotka eivät ole ACQUAn tekemiä. Ole yhteydessä, arvioidaan tilanteesi ja ylläpitotarpeesi!

Ylläpitoon sisältyvät palvelut

Ohjelmistopäivitykset
Sivustohakkeroinnit ovat tänä päivänä arkipäivää ja palvelinhyökkäyksiä on sivustoilla lähes päivittäin. Jotta vahinkoja ei synny, on ensi sijaisen tärkeää että sivustoilla käytettävät ohjelmistot ovat ajantasaisia ja seurataan aktiivisesti, josko jokin ohjelma on osoittautumassa vanhentuvaksi tai muuten epävakaaksi ja se tulee korvata uudella vastaavalla.

Ohjelmistopäivityksiä ei voi täysin automatisoida, koska tällöin voidaan joutua tilanteeseen, jossa ilmenee ohjelmien yhteensopivuusongelmia ja päivitykset voivat joko rikkoa sivustojen ilmettä tai pahimmillaan kaataa koko sivuston. ACQUA seuraa puolestasi tietoturva-analyysejä ja tekee päivitykset testatusti ja turvallisesti.

Lisenssimaksut
Ylläpitopaketteihin sisältyvät sivustojen ylläpitoon liittyvien ohjelmistojen lisenssimaksut.

Sivuston nopeuden optimointi
Eräs hakukonelöydettävyyden tärkeimpiä tekijöitä on sivuston latautumisnopeus. Sivustomme ovat valmistuessaan optimoituja ja testattuja, mutta sivustoilla on taipumusta hidastua sitä mukaan kuin niihin luodaan sisältöjä ja itse sivujen käyttökin luo tietokantoihin turhaa dataa. Niinpä sivustojen siivoamisen ja optimoinnin tulee olla jatkuvaa, jotta suorituskyky säilyy hyvänä.

Käyttötuki
Sopimusasiakkaanamme et jää yksin sivujen kanssa vaan voit aina kääntyä puoleemme ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Sivuston valmistumisen yhteydessä saat yksityiskohtaisen ohjeen sivustosi ylläpitoon ja jaamme sivuillamme vinkkejä hyvän verkkosisällön tuottamisen tueksi.

Virhetilojen korjaus
Joskus voi tulla tilanne, että sivustosi syystä tai toisesta kaatuu tai palvelimella ilmenee ongelmia. Me hoidamme puolestasi kaiken tämän seurannan ja korjaamme sopimuksen mukaisella aikataululla sivustosi jälleen kuntoon.

Jos kävisi niin ikävästi, että sivustosi kuitenkin hakkeroitaisiin tavalla, jonka korjaaminen vaatii sivustopuhdistamiseen erikoistuneen osaajan apua, näin laaja puhdistustyö ei sisälly pakettiin. ACQUA tekee parhaansa, että tähän tilanteeseen ei kuitenkaan jouduta. Jos näin kävisi, autan löytämään apua tilanteeseen.

Varmuuskopiointi
Ylläpitomme ottaa sivustostasi säännöllisin ajoin täydelliset varmuuskopiot. Säilytämme arkistossa kopiot, joten mahdollisessa palautustilanteessa saamme näppärästi palautettua sivujesi tuoreimman toimivan version.

Raportointi
Saat sähköpostiisi aina kuukauden päätyttyä sivustosi ylläpitotoimista yhteenvedon kuin myös analyysiraportin sivujen käytöstä. Raporttien lisäksi annamme vinkkejä ja ideoita sisällön kehittämiseksi hakukonelöydettävyyden edistämiseksi.

 

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös