Siirry sisältöön
ACQUA

WordPress ylläpito

Verkkosivuston ylläpito 34,50 € (sis. alv 24%) / kk

Ulkoistettu WordPress-sivuston tekninen ylläpito pitää verkkopalvelusi turvallisena ja toimivina. Halutessasi saat osana ylläpitopakettia sivustollesi myös laadukkaan palvelintilan ja sähköpostit (ei laajat verkkokauppa- tai kurssisivustot). Ylläpitoasiakkaanani saat sähköpostiisi kuukausittaisen analytiikkaraportin hakukoneoptimointivinkkeineen ja autan sinua sivustosi kanssa aina kun tarvetta ilmenee.

Ylläpidon hinta määräytyy aina asiakkaan toiminnan laajuudeen, teknisen vaativuuden ja liiketoimintakriittisyyden mukaan.

Ohjelmistopäivitykset

Sivustohakkeroinnit ovat tänä päivänä arkipäivää ja palvelinhyökkäyksiä on sivustoilla lähes päivittäin. Jotta vahinkoja ei synny, on ensi sijaisen tärkeää että sivustoilla käytettävät ohjelmistot ovat ajantasaisia ja seurataan aktiivisesti, josko jokin ohjelma on osoittautumassa vanhentuvaksi tai muuten epävakaaksi ja se tulee korvata uudella vastaavalla.

Ohjelmistopäivityksiä ei voi täysin automatisoida, koska tällöin voidaan joutua tilanteeseen, jossa ilmenee ohjelmien yhteensopivuusongelmia ja päivitykset voivat joko rikkoa sivustojen ilmettä tai pahimmillaan kaataa koko sivuston. ACQUA seuraa puolestasi tietoturva-analyysejä ja tekee päivitykset testatusti ja turvallisesti.

Käyttötuki

Sopimusasiakkaana et jää yksin sivujen kanssa vaan voit aina kääntyä puoleeni ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Sivuston valmistumisen yhteydessä saat yksityiskohtaisen ohjeen sivustosi ylläpitoon ja jaamme sivuillamme vinkkejä hyvän verkkosisällön tuottamisen tueksi.

Virhetilojen korjaus

Joskus voi tulla tilanne, että sivustosi syystä tai toisesta kaatuu tai palvelimella ilmenee ongelmia. ACQUA hoitaa puolestasi kaiken tämän seurannan ja korjaa sivustosi jälleen kuntoon.

Jos kävisi niin ikävästi, että sivustosi kuitenkin hakkeroitaisiin tavalla, jonka korjaaminen vaatii laajaan sivustopuhdistamiseen erikoistuneen osaajan apua, näin tällainen puhdistustyö ei sisälly pakettiin. ACQUA tekee parhaansa, että tähän tilanteeseen ei kuitenkaan jouduta. Jos näin kävisi, autan löytämään apua tilanteeseen.

Varmuuskopiointi

Ylläpitomme ottaa sivustostasi päivittäin täydelliset varmuuskopiot. Säilytämme arkistossa kopiot, joten mahdollisessa palautustilanteessa saamme näppärästi palautettua sivujesi tuoreimman toimivan version.

Kuukausiraportit

Saat sähköpostiisi aina kuukauden päätyttyä sivustosi ylläpitotoimista yhteenvedon kuin myös analyysiraportin sivujen käytöstä. Raporttien lisäksi saat vinkkejä ja ideoita sisällön kehittämiseksi hakukonelöydettävyyden edistämiseksi.

ACQUA ei ole rakentanut sivustoani, voinko silti tulla ylläpitoasiakkaaksi?

Kyllä. Tällöin arvioidaan ennen yhteistyön alkamistasi se, miten sivustosi on rakennettu ja minkälaista ylläpitoa kaipaat. Arvion perusteella päätetään miten edetään. Voit halutessasi siirtää myös fi-domainisi hallinnoimakseni sekä sivustosi ja mailisi palvelimelleni. Näidenkin tarkoituksenmukaisuus arvioidaan ennen siirtämistä. Ole yhteydessä riitta@acqua.fi!

WordPress-sivuston ylläpito
Monet asiakkaistani ovat jääneet pitkäaikaisiksi ylläpitoasiakkaiksi, joiden kanssa yhteistyö on tiivistä ja luottamuksellista. On ilo saada olla osana yritysten kehitystä ja kuulla asiakkaitteni arjesta. Usein sivustoja välillä skarppaillaan uusien toiveiden mukaisiksi ja välillä on laitettu kokonaan uusiksi. Pyrin olemaan tukena siinä määrin mitä pystyn. Bergman Media Supply SAS on Ranskassa toimiva kotimainen yritys, joka on ollut asiakkaanani jo useamman vuoden.

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 1290 €

Maksa korottomasti 2-4 erässä! Hinta sis. alv 24%.

Vieritä ylös