Siirry sisältöön
Kultainen oksa

WordPress hinnasto

WordPress-sivustot alkaen 1290 € (sis. alv 24%)

Hyvä sivusto maksaa itsensä takaisin nopeasti, siksi siihen kannattaa panostaa. Mikään ei ole ikävämpää kuin palvelusivusto, joka ei ole näköisesi eikä houkuttele sinulle asiakkaita. Verkkosivusto on kotisi ja käyntikorttisi verkossa, siksi se on myös tärkeä. WordPress on joustava, edullinen ja turvallinen tapa toteuttaa näyttävä sivusto ja ACQUA tekee sinulle taatusti juuri sinun tai organisaatiosi näköiset sivut. Pyydä tarjous, tarkka hinta haarukoituu yksityiskohtaisten tarpeittesi myötä.

Sivusto maksetaan erissä (2-4) ↓, valitse itsellesi sopivin tapa.

Katso myös teknisen ylläpitoni hinnat ↓.

Mikä kaikki vaikuttaa sivuston hintaan?

Saat sivustosi hinta-arvion mm. sen perusteella kuinka laaja se on, minkälaisia toiminnallisuuksia sen tulee pitää sisällään, kuinka vaativaa graafista ulkoasua toivot, kuinka kriittinen sivustosi on toimintasi kannalta, haluatko sivuston lisäksi muita ylimääräisiä palveluja sekä oletko yksityinen henkilö vai kenties esimerkiksi oppilaitos. Tarkka hinta selviää vain kysymällä.

Mm. nämä asiat vaikuttavat: 

 • Blogi: hinta riippuu blogin laajuudesta, sisältää olemassa olevan WP-blogin siirron uuteen ympäristöön)
 • LearnDash: asennus ja konfigurointi sekä mahdollinen apu kurssien rakentamisessa
 • WooCommerce: asennus, konfigurointi, maksutapojen käyttöönotto, tuotteiden perustaminen, tuotteiden määrä, verkkokaupan räätälöidyt toiminnallisuudet.
 • Myyntifunnelit: myyntisivu, kassasivu ja kiitossivu
 • Markkinointisivut / liidisivut
 • Jos haluat samalla ammattigraafikon tekemän painokelpoisen ja skaalautuvan logon sekä visuaalisen brändin määrityksen, tällaisen hinta on alkaen 500,00 € + Alv 24%. Graafisena yhteistyökumppaninani on Avena Design.
 • Kevyen tekstipohjaisen logon vain verkkokäyttöön saat edullisemmin.

Hintaan vaikuttaa lisäksi se onko asiakas yksityisasiakas, pieni yritys vai vaativampia palveluja ja työresursseja tarvitseva suurempi organisaatio, sivuston arvioitu kokonaislaajuus ja tekninen vaativuus, brändivaatimuksien noudattaminen, syötettävien sisältöjen määrä ja toiminnalliset lisätarpeet (esim. laskurit, interaktiiviset kartat, hakemistot tms.) sekä muut räätälöinnit ja asiakaskohtaiset lisäohjeistukset, koulutukset jne.

Rakentamisen aikana ilmenevät lisätarpeet arvioidaan aina erikseen kerrallaan ja suunnittelupalaverin aikana kokonaisuus tarkentuu.

Tärkein asia hinnassa on tietenkin se, että se vastaa tarpeisiisi tarkasti ja toiminnaltaan vakaa. Pitkä kokemukseni verkkosivustoista ja viestinnästä takaa sen, että olet sivustoosi tyytyväinen ja koet sen omaksesi.

Pyydä tarjous ja saat tarkan arvion rakennettavan palvelun hinnasta. Edullisimmillaan sivuston hinta tekemänäni on 1290,00 € (sis. alv 24%).

Mitä kaikkea sivustoprojektiin sisältyy pyytämättäkin?

Aika paljon,

 • Aloituspalaveri 1 tunti (Zoom tai vastaava) asiakkaan kanssa, jossa käydään läpi sivuston visuaaliset tavoitteet, rakenne ja sisällön suunnittelun periaatteet, materiaali- ja rakennusaikataulu, ohjeistus esim. verkkokaupan maksutapojen valinnasta, domainin varaamisesta, palvelimesta jne.).
 • Graafisesti näyttävä ja uniikki sivusto, ei mikään perusteemalla vetäisty tekele vaan tarpeisiisi räätälöity kokonaisuus.
 • Sivuston graafinen ja tekninen suunnittelu ja toteutus joustavasti pohjia ja rakennetta muokaten rakentamisvaiheen aikana (responsiiviset pohjat)
 • Kaikki sivuston rakentamiseen vaadittavat lisenssit (esim. Elementor tai Beaver Builder (page builder), Gravity Forms) jatkuvalla käyttöoikeudella, pl. sellaiset lisensoidut ohjelmat, jotka ovat asiakkaan toiminnallisuusvaatimuksia varten hankittavia erillisiä ohjelmia.
 • Sivuston laajuus 1-10 sivua (määräytyy sisältöjen vaativuuden mukaan)
 • Kohtuullinen määrä lomakkeita 
 • Evästebannerin asentaminen, tietosuojaselosteen luomisen ohjeistus
 • Somefiidien asentaminen (käytetyt ohjelmistot joko ilmaisia tai maksullisia, riippuen asiakkaan tarpeesta)
 • Sisältöjen metatietojen hakukoneoptimointi sekä asiakkaan opastus hakukoneoptimoituun sisällön rakentamiseen
 • Opastaminen sivuston ylläpitoon.

Saat taatusti sivuston, joka on viestinnällisesti toimiva ja jolla on pitkä elinikä. Tekemäni sivustot ovat vakaita, toimivia, helppoja ylläpitää ja teknisesti selkeitä.

Maksa sivustosi korottomasti 2-4 erässä

Voit halutessasi maksaa sivustosi ilman korkoja 2-4 erässä. Maksuerät jakautuvat seuraavasti:

2 erää:
40%* aloituspalaverin jälkeen / työn alkaessa
60% sivuston valmistuttua (hyväksytty avattavaksi verkkoon)

3 erää:
40%* aloituspalaverin jälkeen / työn alkaessa
30% sivuston valmistuttua (hyväksytty avattavaksi verkkoon)
30% 1 kk avaamisen jälkeen

4 erää:
40%* aloituspalaverin jälkeen / työn alkaessa
20% sivuston valmistuttua (hyväksytty avattavaksi verkkoon)
20% 1 kk avaamisen jälkeen
20% 2 kk avaamisen jälkeen.

*) Ensimmäinen erä on ennakkomaksu, jota ei palauteta tilanteessa, missä asiakas ei halua viedä projektia päätökseen.

Sivuston ylläpidon hinnat

Hinnoitteluun vaikuttaa aina sivuston tekninen vaativuus sekä palvelun kriittisyys. Ylläpitosopimukset solmitaan toistaiseksi voimassa oleviksi ja vuodeksi kerrallaan. Hintaan sisältyy verkkopalvelintila (pienet sivustot ja pienet verkkokaupat). Jos sivustollasi on oma palvelintila, alennus ylläpitohinnoista on 10%)  Lue ylläpidosta lisää.

 • Ylläpitopalvelu alkaen 32,50 € (sis. alv 24%, 26,21 € alvton)
 • Saman asiakkaan lisäsivuston ylläpito 15,50 (sis. alv 24%, 12,50 € alvton)

Edellisiin hintoihin lisätään seuraavat kustannukset:

LearnDash-lisenssi/sivusto: 8,80 € (sis. alv 24%, 7,10 € alvton) / kk (lisenssin normaali vuosihinta/sivusto 199 USD, 9.5.2023)
Laajan, toimintavarmuudeltaan kriittisen tai teknisesti haastavan sivuston ylläpitolisä: arvioidaan verkkokaupan laajuuden ja sivuston teknisen vaativuuden mukaan.

Jos sinulla on olemassa oleva sivusto, jolle etsit ylläpitäjää, ole reilusti yhteydessä. Tutustun ensin sivustoosi ja arvioin olenko sinulle sopiva yhteistyökumppani. Jos sivustosi on teknisesti vaativa, ylläpitoon lisätään aloitusmaksu sen mukaan kuinka paljon sivustoon perehtymiseen aikaa kuluu.

Tuntihinnoittelu

Teen tuntiveloituksella pieniä muutostöitä ja esimerkiksi sivustojen kuntokartoituksia. Laskutus alkaen 30 minuuttia.

Tuntiveloitus: 65,00 € + Alv 24% / kk

WordPress hinnasto

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 1290 €

Maksa korottomasti 2-4 erässä! Hinta sis. alv 24%.

Vieritä ylös