Siirry sisältöön
Kultainen lehti

WooCommerce verkkokauppa

verkkokauppa asennus alkaen 490 € (sis. alv 24%)

WooCommerce on WordPress-pohjainen verkkokauppasovellus, joka on suosittu, sopii monenlaiseen kaupankäyntiin ja joka on räätälöitävissä juuri tarpeittesi näköiseksi. Myyminen on vaivatonta ja turvallista ja tuotteiden ylläpito helppoa. Hyvä verkkokauppa maksaa itsensä takaisin nopeasti, siksi siihen kannattaa panostaa. Kivijalkakaupalle verkkokauppa voi olla myös mitä mahtavin markkinoinnin tuki, kun asiakkaasi voivat tarkastaa jo verkosta mitä kauppasi hyllyiltä löytyy.

Jos haluat lisätä WooCommercen jo olemassa olevaan WordPress-sivustoosi, ole yhteydessä, arvioidaan mitä se vaatisi ja saat työstäni tarjouksen.

Paytrail tutkii suomalaista verkkokauppaa vuosittain ja julkaisee selvityksensä raporttina. Tuoreimman raportin (2022) mukaan vuonna 2021 verkkokaupan liikevaihto elpyi lähes poikkeusaikaa edeltäneen vuoden 2019 tasolle ollen nyt 13,4 miljardia euroa. Kasvu on ollut suurinta matkailualalla ja kotimaisittain positiivinen trendi on ollut kotimaisten verkkokauppojen jalansijan vahvistuminen. Lue lisää raportista.

Sivuston laajuus ja sivupohjat

Sivuston toteukseen voi kuulua mm. seuraavat asiat:

  • etusivu ja tarvittavat alasivupohjat
  • verkkokauppa tuotesivuineen (sovitusti tuotteiden syöttäminen sivustoon)
  • WooCommerce-asennus
  • maksutavan asentaminen (esim. Paytrail tai Visma Pay
  • verkkokauppa tuotesivuineen (sovitusti tuotteiden syöttäminen sivustoon)

Sivusto hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti tarjouspyynnön perusteella.

HUOM! Hintaan ei sisälly mahdolliset maksulliset ylimääräiset ohjelmistot (kuten Smartum) eikä muut maksamiseen liittyvät kustannukset. Ohjelmien asentaminen sisältyy hintaan. WooCommerce itsessään on maksuton ohjelma, mutta sitä voi jalostaa lisäominaisuuksin maksullisilla laajennusosilla.)

Suunnittelu ja graafinen ulkoasu

Verkkokurssisivustoprojekti alkaa aina suunnitteluvaiheella. Sivuston tavoitteista ja toiveista keskustellaan jo tarjouspyyntövaiheessa, jotta on varmaa, että olen oikea tekijä sivustollesi. Keskustellun ja mahdollisen lisäaineiston perusteella suunnittelen sivustosi kokonaisuuden rakenteista ulkoasuun. Suunnittelu etenee osin rinta rinnan rakentamisen kanssa, joten konkreettiseen sivuston rakentamiseen edetään nopeasti työn alettua.

Saat sivustollesi uniikin ulkoasun ja hintaan sisältyy aina enintään 5 maksullista valokuvaa tai muuta kuvituskuvaa. Paras graafinen materiaali sivuilla on kuitenkin oma kuvamateriaalisi. Jos teetät sivuston ulkoasusuunnitelman omalla graafikollasi, tämä ei valitettavasti vaikuta hintaan, koska ulkosasusuunnitelman sovittaminen sivupohjiin on työmäärältään samanlainen kuin itse suunnitellen.

Saat arvioitavaksesi sivustosta yhden version, jota jatkotyöstetään enintään kahden korjauskierroksen verran.

Sivuston tekninen rakentaminen

Hintaan sisältyy sivuston tekninen rakentaminen ohjelmien (WooCommerce) asentamisesta niiden konfigurointiin ja räätälöintiin kunkin sivuston tarpeisiin. Sivuston rakentamisessa käytän ammattimaista Beaver Builder- tai Elementor-rakennusohjelmaa, joka myös jää sivuston omistajalle helppokäyttöiseksi sivuston editointiohjelmaksi.

Sivustolle asennetaan tarvittavat optimointi-, turvallisuus- ja varmuuskopiointiohjelmat, jotta sivusto toimii hyvin ja nopeasti, löytyy verkosta ja pysyy turvallisena.

Sivuston käyttöönoton yhteydessä sivustolle asennetaan Google Analytics ja varmistetaan, että sivusto indeksoituu hakukoneisiin ongelmitta.

Sisältöjen muokkaus ja syöttäminen

Lähtöhintaan sisältyy pienen sivuston sisältöjen syöttäminen ja kevyt muokkaaminen siten, että sisällöt asettuvat sivustolle sujuvasti. Asiakas luo kurssisisällöt sekä kirjoittaa muut sivuston sisällöt itse. Jos haluat niiden kanssa apua, lue copywriting-palveluista. Sivut rakennetaan kevyesti hakukoneoptimoiden. Hintaan sisältyy myös kuvien käsitteleminen sivustoa varten.

Jos sivusto on laaja (yli 5 sivua ja/tai yli 5 tuotetta), keskustellaan sisältöjen syöttämisestä tarkemmin.

Projektia varten luodaan yhteinen jaettu kansio (esim. Google Drive), jonne voit asiakkaana lisätä sivustolle tulevat sisällöt.

WooCommercen käyttöönotto, ohjeet ja ylläpitopalvelu

Sivuston avaamisen jälkeen saat ylläpitoa varten myös video-ohjeistuksen ja autan sinua pääsemään sinuiksi sivustosi kanssa. Tarvittaessa pidetään päivityksestä etäpalaveri. Jos tarvetta on koulutustilaisuudelle, veloitan siitä erikseen.

Verkkokauppaasiakkailleni suosittelen lämpimästi ylläpitoasiakkuutta (tarkasta hinta hinnastosta). Ylläpito sisältää säännölliset ohjelmistopäivitykset, teknisen tuen ja tarvittaessa webhotellin pienelle kauppasivustolle.

Ylläpitojaksot laskutetaan 6 kuukauden jaksoissa etukäteen (touko- ja marraskuussa, sivuston avaamisen yhteydessä siirtymäjaksolta). Ylläpidon irtisanomisaika on 1 kuukausi.

Jos ylläpitoa ei oteta, asiakas vastaa itse palvelimesta ja muista kustannuksista sekä sivuston teknisestä ylläpidosta.

Miten kauan sivuston valmistumiseen kuluu?

Toimiva verkkosivusto tulee suunnitella huolella ja sen aktiiviseen tekovaiheeseen on hyvä varata aikaa 4-6 viikkoa. Normaalisti pienikin verkkokauppasivusto valmistuu 3-4 viikossa riippuen käytettävissä olevasta ajasta ja materiaaleista. Rakennusvaihe aikataulutetaan ja projektille asetetaan aina selkeä deadline.

Näkymä räätälöidystä WooCommerce-kaupasta.
Näkymä räätälöidystä WooCommerce-kaupasta. lepluralieditrice.net myy painettuja ja sähköisiä kirjoja ja kauppaan on yhdistetty myös Printful On-Demand -tuotteet. Ja kuten näkyy, sivustot syntyvät myös muilla kielillä kuin suomeksi.
profilo-Hanna-giallo-II-copy

Riitta on raudanluja ja monikielinen sivusto-ammattilainen, joka joustaa juuri siinä määrin kuin projekti sitä tarvitsee. Hänellä on niin graafista silmää ja kaupallista tieto-taitoa kuin teknistä kykyä rakentaa monimutkaiset sivustot ja nettikaupat. Meidän kirjakustantamon e-commerce-sivuista Riitta teki alkusuunnitelmaa vielä paljon monimuotoisemmat ja olemme lopputulokseen tosi tyytyväisiä!

Hanna Suni
Le plurali editrice
https://lepluralieditrice.net/

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 1290 €

Maksa korottomasti 2-4 erässä! Hinta sis. alv 24%.

Vieritä ylös