Siirry sisältöön

Verkkotunnus sivuillesi

Varaa sivustollesi fi-päätteinen domaintunnus ylläpidon yhteydessä

Domain-nimen valinta ja varaaminen

AJATUKSELLA VALITTU DOMAIN-NIMI ON MARKKINOINNIN JÄMÄKKÄ ANKKURI

Verkkosivujen lisäksi tarvitse niille domain-nimen ja webhotellin. Jos sinulla ei ole aikaa paneutua verkkosivustosi ja palvelimesi ylläpitoon, ohjelmistopäivityksiin ja sivuston turvallisuuteen, käänny puoleemme. Halutessasi saat ACQUAlta koko toteutuksen domain-nimen varaamisesta hakukoneoptimointiin avaimet käteen -periaatteella.

Verkkotunnuksen varaaminen

Hyvä verkkotunnus eli domain-nimi on lyhyt, helposti muistettava ja tukee palvelullesi hakemaa mielikuvaa. Toisaalta domain-nimi on merkittävä hakukoneoptimoinnin näkökulmasta, joten se voi sisältää myös tietoa toimialastasi.

Nimen ei tarvitse olla yrityksesi nimi. Mieluiten sen tulisi olla se nimi, jolla markkinoit palveluasi tai tuotettasi.

Suomessa toimivan sivuston kannattaa pääsääntöisesti olla .fi-loppuinen. Jos haluamasi tunnus ei ole vapaana, voit harkita myös muiden loppupäätteidenkäyttämistä tai mieti tunnuksen muoto vielä uudelleen. Suomessa tunnuksissa voi olla mukana myös skandinaavisia aakkosia (å, ä, ö), mutta niiden käyttö on vielä harvinaista ja verkonkäyttäjille vieraampaa.

  1. Tarkasta, ettei toiminnassa jo ole yritys, jonka nimi on tismalleen sama. Näin vältät mahdolliset eturistiriidat (ml. suojatut nimet ja tavaramerkit).
  2. Tarkasta Viestintäviraston sivuilta, onko haluamasi verkkotunnus vapaa.
  3. Varaa tunnus haluamaltasi palveluntarjoajalta.

Tunnuksen varaaminen ACQUAn kautta

Voit varata domain-nimen kauttamme kuluitta tilatessasi ACQUAlta verkkosivuston. Domain-tunnus sisältyy myös ylläpitopaketteihimme. HUOM! Välitämme vain fi-päätteisiä tunnuksia!

Tilaa verkkotunnus tarjouspyyntö-lomakkeellamme tai lähetä sähköpostia riitta@acqua.fi. Huolehdimme käytännön asiat puolestasi.

 

acq2

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös