Verkkosivustot

ACQUA tekee sinulle näyttävät, teknisesti luotettavat ja responsiiviset verkkosivut. Kaikki tämä järkihinnalla, nopeasti ja helpolla WordPress-ylläpidolla.

Verkkosivut juuri sinun tarpeisiisi

HYVIN SUUNNITELTU SIVUSTO TUKEE TAVOITTEITASI, ON SELKEÄ, NÄYTTÄVÄ JA TOIMIVA

Sosiaalisen mediankin aikakaudella edustavat verkkosivut ovat edelleen tärkeät. Ne ovat yrityksesi tai yhdistyksesi kaiken digitaalisen viestinnän kotipesä, jossa voit syventää sanottavaasi tai palvelujasi somea laajemmin ja vahvistaa brändiäsi. Hyvin toteutetut sivut tekevät sisältöjesi julkaisemisen helpoksi ja tehokkaaksi sekä edulliseksi keinoksi olla yhä paremmin läsnä verkossa. Hyvät sivut myös maksavat itsensä takaisin nopeasti, siksi niihin kannattaa panostaa.

Tutustu asiakkaidemme sivustoihin ja hinnastoomme.

Toimiva verkkosivusto tulee suunnitella huolella ja sen aktiiviseen tekovaiheeseen on hyvä varata aikaa 2-6 viikkoa. Normaalisti pienikin sivusto valmistuu 2-4 viikossa riippuen käytettävissä olevasta ajasta ja materiaaleista. Rakennusvaihe aikataulutetaan huolella ja projektille asetetaan aina selkeä deadline.

Miten ACQUAn sivustosuunnitteluprosessi etenee ja mitä verkkosivujen suunnittelussa tulee oikein ottaa huomioon?

Sivustoprojekti pääpiirteittäin

 • Feb 19, 2017
  Mitä ja kenelle?

  Aivan ensimmäiseksi pohditaan sivustosi tavoitteet ja toiminta. Tarjouksen hyväksyttyäsi saat taustakyselyn täytettäväksesi.

  Tärkeitä kysymyksiä ovat mm.:
  Minkälaiset sivut tarvitset? Mitä tavoitteita sivuillasi on? Kuka on sivujesi käyttäjä?

  Vastaustesi ja keskustelumme pohjalta päätämme sivuston sisällöistä, tavoitteista ja viestinnällisistä ratkaisutavoista.

 • Feb 19, 2017
  Graafinen ilme

  Kun sivuston idea ja pääsisällöt ovat mietittyinä, suunnitellaan sivustolle ilme. Suunnitelman lähtökohtana on yrityksesi visuaalinen ilme, logot, värit ja fontit. Jos nämä eivät ole täysin mietittyinä, autamme valinnoissa.

  Tutustu myös Brändikirkastus -palveluumme.

 • Mar 6, 2017
  Sivuston rakentaminen

  Verkkosivusto toteutetaan WordPressillä ja sen maksullisilla lisäosilla. Maksullisilla siksi, että sivustostasi saadaan kohtuullisella työpanoksella näyttävä, turvallinen ja tarvittaessa jatkokehitettävä.

  Saat arvioitavaksi yhden version, josta kehitetään lopullinen toimiva sivusto. Kun olet hyväksynyt ehdotuksen, allekirjoitat sopimuksen ja laskutamme sinulta ennakkomaksun (katso tarkemmin hinnastostamme).

  Pääset tutustumaan sivuston kehitysversioihin niiden eri vaiheissa ja kaikista yksityiskohdista sovitaan yhdessä.

  Sivujen viimeistely on tarkkaa työtä vaativa työvaihe, jolloin kaikki yksityiskohdat viilataan paikoilleen, sisällöt muokataan sopiviksi ja optimoidaan hakukoneille, turvallisuus- ja varmuuskopiointi asetetaan toimintaan, sivujen responsiivisuus viimeistellään ja analytiikka säädetään kohdilleen.

 • Mar 6, 2017
  Sivuston julkaiseminen

  Kun kaikki on sivustossa paikoillaan, siirretään ne lopulliseen osoitteeseensa ja julkaistaan. ACQUA hoitaa tämän kaiken osana sivustoprojektiasi.

  Jos sinulla ei ole omasta takaa jo olemassa webhotellia, voit varata tilan edullisesti myös meidän kauttamme. Tässä vaiheessa käynnistyy myös sivuston ylläpito, jonka kanssa voimme myös olla avuksesi.

 • Mar 6, 2017
  Ylläpito ja jatkokehitys

  Noin kuukausi avaamisen jälkeen käydään sivut vielä ajatuksella läpi ja tehdään korjaukset, jotka tuntuvat tarpeellisilta.

  Saat meiltä sivustosta täyden dokumentoinnin ja ohjeistuksen WordPressin käyttöön. Halutessasi voit ottaa meiltä sivustolle ylläpitopaketin, jonka avulla saat ulkoistettua kaikki ohjelmistopäivityksiin, turvallisuuteen ja toimintaan liittyvät asiat itseltäsi pois ja pääset keskittymään itse sisältöjen luomiseen ja sivustosi markkinointiin. Niihinkin saat halutessasi ACQUAlta apua.

  On hyvä ajatella verkkosivustoa puutarhana, joka vaatii ylläpitoa ja muokkaamista myös sen julkaisemisen jälkeen. Omat toiveesi saattavat muuttua, toimintatapasi voivat muuntua tai haluat hakea uusia tapoja palvella asiakkaitasi. Tai ehkä haluat uudistaa sivujesi visuaalisen ilmeen kokonaan. Kun pohjatyö on tehty hyvin, sitä on helppo kehittää edelleen.

Minkälaiset sivut tarvitset?

Mitä, miksi, kenelle ja miten? Minkälaiset sivut haluat teettää? Oletko miettinyt mitä sivustollasi haluat tavoitella? Lisämyyntiä, palvelujen saattamista asiakkaittesi tavoitettavaksi 24/7, toimintasi tehokkaampaa viestintää, brändimielikuvasi muokkaamista? Tarvitsetko kenties kampanjasivuston? Pohdin kanssasi näitä ja monia muita tekijöitä, joista juuri sinulle sopiva hyvä verkkopalvelu syntyy.

Täytä verkkopalvelun tarjouspyyntölomakkeemme, niin saat meiltä vastauksena paitsi toivomasi sivuston alustavan hinta-arvion niin myös näkemyksemme siitä, olemmeko sivustollesi sopiva toteuttaja.

Minkälaiset ovat hyvät sivut?

Hyvät sivut ovat hakukoneoptimoidut, visuaaliset, selkeät ja toimintaan ohjaavat. Näiden tavoitteiden saavuttamiseen on olemassa useita eri keinoja.

Valtaosa sivustojen kävijöistä tulee nykyään hakukoneiden kautta, joten laadukas hakukoneoptimointi on ehdottomia edellytyksiä. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että aktiivisesti sivusi hakeneet kävijät ovat asiakkaina laadukkaampia kuin ne, jotka tulevat sivuille mainonnan kautta. Laadukkuudella tarkoitetaan tässä sitä, että näin sivustollesi tulleet ovat saapuneet useammin todellinen tarve mielessään ja jos he löytävät itseään miellyttävän vaihtoehdon, he usein siihen tarttuvat.

Sivuston tulee olla myös toiminnallisesti ja visuaalisesti vakuuttava. Kävijän tulisi kokea, että hänen tarpeensa on ymmärretty ja kysymyksiin löytyy vastaus jollei suoraan niin parilla klikkauksella. Näyttävyydellä puolestaan tuetaan sivuston uskottavuutta ja toisaalta käyttäjää ohjataan graaafisin keinoin. Sivuilla viihtyy ja ne vastaavat käyttäjän kysymyksiin.

Sivuja on hyvä mitata myös niiden tuottavuudella eli sillä, miten onnistuneesti se ohjaa kävijöitä tekemään haluamasi toiminnon. Digitalkissa puhutaan konversiosta. Hyvä konversioprosentti on yleensä 1-3% välillä. Sivuille voi asettaa useitakin tavoitteita, on se sitten sähköpostilistalle liittyminen, tarjouspyynnön lähettäminen tai vaikkapa jonkin tiedoston lataaminen. Tuottavuus voi merkitä myös vaikkapa tiedottamisen siirtymistä sähköpostitiedottamisesta verkkosivuille tai paperimateriaalien korvaamista sähköisillä. Joskus tavoitteeksi riittää yhteystietojen jakaminen verkossa. Sinä itse päätät mikä tavoitteesi on.

Pohdimme yhdessä näitäkin asioita sivujen suunnitteluvaiheessa.

WordPress-julkaisujärjestelmä

Käytämme sivustomme rakentamisessa WordPress-ohjelmistoa, joka tunnetaan toisaalta blogialustana ja toisaalta useiden laajojen sivustojen (mm. Reuters, Wall Street Journal) moottorina. WordPressin etuina ovat  ohjelmiston ilmaisuus, muokattavuus monentyyppisiin palveluihin sekä maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö. WordPress onkin maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä (CMS) ja sen osuus markkinoista on 50-60%. Kymmenet miljoonat sivustot käyttävät sitä alustanaan.

Vaikka itse WordPress on ilmainen, sen kehittäminen ja muokkaaminen erilaisiin kaupallisiin ja viestinnällisiin tarpeisiin vaatii aikaa, resursseja ja rahaa. Jos kehitystyö tehdään kovin räätälöitynä ja koodaten, hinta nousee sitäkin korkeammalle. ACQUAn sivustokehitys tehdään erilaisia moduleja muokaten, jolloin sivusto rakentuu varsin nopeasti. Emme kuitenkaan tingi koodin laadusta tai turvallisuudesta ja työvälineemme onkin valittu tiukalla seulalla.

Ylläpitäjälle WordPress on helppo oppia ja verkosta löytyy valtavasti tutoriaaleja ja muita aineistoja, jos WordPress-kärpänen sattuisi puraisemaan. ACQUAlta saat sivuston luovutuksen yhteydessä ohjeet ylläpitoon ja runsaasti vinkkejä hyvään verkkoviestintään.


Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 990 €

Laajemmat sivustot alkaen 1590 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number

Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt samalla tämän sivuston tietosuojaselosteen.

VERKKOPALVELUT

Verkkosivut
Hinnasto

MARKKINOINTI

Brändikirkastus

Digitoimisto ACQUA

Kirkkokatu 16 B 21
48100 Kotka

+358 40 4188064
riitta@acqua.fi

wpe-badge-200
Riitta Korpipää successfully completed the Yoast SEO for WordPress (deprecated) course!
valittajatunnus_FI_yksipalstainen_175