Siirry sisältöön

Räätälöidyt verkkosivustot

ACQUA suunnittelee ja rakentaa sinulle näyttävät, teknisesti luotettavat ja responsiiviset verkkosivut. Kaikki tämä järkihinnalla, nopeasti ja helpolla WordPress-ylläpidolla.

Räätälöidyt verkkosivut vastaavat juuri sinun tarpeisiisi

HYVIN SUUNNITELTU SIVUSTO TUKEE TAVOITTEITASI, ON SELKEÄ, NÄYTTÄVÄ JA TOIMIVA

Sosiaalisen mediankin aikakaudella edustavat verkkosivut ovat edelleen tärkeät. Ne ovat yrityksesi tai yhdistyksesi kaiken digitaalisen viestinnän kotipesä, jossa voit syventää sanottavaasi tai palvelujasi somea laajemmin ja vahvistaa brändiäsi. Hyvin toteutetut sivut tekevät sisältöjesi julkaisemisen helpoksi ja tehokkaaksi sekä edulliseksi keinoksi olla tehokkaasti läsnä verkossa. Hyvät sivut maksavat itsensä takaisin nopeasti, siksi niihin kannattaa panostaa.

site

Mitä sisältyy räätälöidyn verkkosivuston lähtöhintaan 980 € (+ alv)?

Sivuston laajuus ja sivupohjat

Lähtöhintaan sisältyvän sisällön maksimilaajuus on:

  • etusivu
  • 2 erinäköistä alasivupohjaa erilaisine asetteluineen
  • sivuston laajuus max. etusivu + 4 muuta alasivua
  • halutessasi kartta ja yksi lomake
  • sivusto voi olla joko pieni yrityksen tai henkilön sivusto TAI puhdas blogisivusto.

Saat siis tämän laajuisen sivuston lähtöhinnalla aina suunnittelusta käyttöönottoon alla listattuine vaiheineen. Laajemmat ja enemmän toiminnallisuuksia sisältävät sivustot hinnoitellaan tarjouspyynnön perusteella.

Suunnittelu ja graafinen ulkoasu

Verkkosivustoprojekti alkaa aina suunnitteluvaiheella. Sivuston tavoitteista ja toiveista keskustellaan jo tarjouspyyntövaiheessa, jotta on varmaa, että olen oikea tekijä sivustollesi. Keskustellun ja mahdollisen lisäaineiston perusteella suunnittelen sivustosi kokonaisuuden rakenteista ulkoasuun. Pyydän sinulta työn tueksi mm. sivustokartan, jonka luomisessa autan tarvittaessa. Suunnittelu etenee osin rinta rinnan rakentamisen kanssa, joten konkreettiseen sivuston rakentamiseen edetään nopeasti työn alettua.

Saat sivustollesi uniikin ulkoasun ja hintaan sisältyy aina enintään 1 maksullinen fontti sekä 5 maksullista valokuvaa tai muuta kuvituskuvaa. Paras graafinen materiaali sivuilla on kuitenkin oma kuvamateriaalisi. Jos teetät sivuston ulkoasusuunnitelman omalla graafikollasi, tämä ei valitettavasti vaikuta hintaan, koska ulkosasusuunnitelman sovittaminen sivupohjiin on työmäärältään samanlainen kuin itse suunnitellen.

Saat arvioitavaksesi sivustosta yhden version, jota jatkotyöstetään enintään kahden korjauskierroksen verran.

Sisältösuunnitelma ja tekstit

Jotta sivustosi viesti on selkeä ja hakukoneoptimoitu, tulee sivuston rakenne ja sisällöt suunnitella huolella. Jollei sinulla itselläsi ole tähän aikaa paneutua, suosittelen ammattitaitoisen copywriterin käyttöä suunnittelun tukena. Sisältösuunnitelma sisältää kaiken sivuston rakenteen suunnittelusta sisältöihin ja sisältöjen metadataan. Hyvin suunniteltu sisältä maksaa itsensä nopeasti takaisin! Muista lisätä pyyntö tästä työstä tarjouspyyntöösi.

Sivuston tekninen rakentaminen

Hintaan sisältyy (sivuston laajuudesta riippumatta) sivuston tekninen rakentaminen ohjelmien asentamisesta niiden konfigurointiin ja räätälöintiin kunkin sivuston tarpeisiin. Sivuston rakentamisessa käytän ammattimaista Beaver Builder- tai Elementor-rakennusohjelmaa, joka myös jää sivuston omistajalle helppokäyttöiseksi sivuston editointiohjelmaksi.

Sivustolle asennetaan tarvittavat optimointi-, turvallisuus- ja varmuuskopiointiohjelmat, jotta sivusto toimii hyvin ja nopeasti, löytyy verkosta ja pysyy turvallisena.

Sivuston käyttöönoton yhteydessä sivustolle asennetaan Google Analytics ja varmistetaan, että sivusto indeksoituu hakukoneisiin ongelmitta.

Sisältöjen muokkaus ja syöttäminen

Lähtöhintaan sisältyy pienen ja keskikokoisen sivuston sisältöjen syöttäminen ja kevyt muokkaaminen siten, että sisällöt asettuvat sivustolle sujuvasti. Asiakas kirjoittaa sisällöt. Jos haluat niiden kanssa apua, lue copywriting-palveluista. Sivut rakennetaan kevyesti hakukoneoptimoiden. Hintaan sisältyy myös kuvien käsitteleminen sivustoa varten.

Jos sivusto on laaja (yli 5 sivua), keskustellaan sisältöjen syöttämisestä tarkemmin.

Projektia varten luodaan yhteinen jaettu kansio, jonne voit asiakkaana lisätä sivustolle tulevat sisällöt.

Käyttöönotto ja ohjeet

Sivuston avaamisen jälkeen korjataan sivustolla ilmenevät virheet. Saat ylläpitoa varten myös video-ohjeistuksen ja autan sinua pääsemään sinuiksi sivustosi kanssa. Tarvittaessa pidetään päivityksestä Skype-palaveri. Jos tarvetta on koulutustilaisuudelle, veloitan siitä erikseen.

Miten kauan sivuston valmistumiseen kuluu?

Toimiva verkkosivusto tulee suunnitella huolella ja sen aktiiviseen tekovaiheeseen on hyvä varata aikaa 2-6 viikkoa. Normaalisti pienikin sivusto valmistuu 2-4 viikossa riippuen käytettävissä olevasta ajasta ja materiaaleista. Rakennusvaihe aikataulutetaan huolella ja projektille asetetaan aina selkeä deadline.

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös