Siirry sisältöön

WooCommerce verkkokauppa

ACQUA suunnittelee ja rakentaa sinulle näyttävät, teknisesti luotettavat ja responsiiviset verkkosivut. Kaikki tämä järkihinnalla, nopeasti ja helpolla WordPress-ylläpidolla.

Oletko kiinnostunut WooCommerce-verkkokaupparatkaisusta?

HYVIN SUUNNITELTU VERKKOKAUPPA ON TOIMIVA, MYYVÄ JA MARKKINOINTISI PARAS TUKI

Haluatko uusia verkkokauppasi tai rakennuttaa aivan uuden? Jos haluat myydä tuotteitasi tai palvelujasi verkossa, on se helpointa tehdä toimivan verkkokaupan avulla. WooCommerce on WordPress-pohjainen verkkokauppasovellus, joka on suosittu, sopii monenlaiseen kaupankäyntiin ja joka on räätälöitävissä juuri tarpeittesi näköiseksi. Myyminen on vaivatonta ja turvallista ja tuotteiden ylläpito helppoa. Hyvä verkkokauppa maksaa itsensä takaisin nopeasti, siksi siihen kannattaa panostaa. Kivijalkakaupalle verkkokauppa voi olla myös mitä mahtavin markkinoinnin tuki, kun asiakkaasi voivat tarkastaa jo verkosta mitä kauppasi hyllyiltä löytyy.

shop

Mitä sisältyy räätälöidyn verkkokaupan lähtöhintaan 980 € (+ alv)?

Sivuston laajuus ja sivupohjat

Lähtöhintaan sisältyvän sisällön maksimilaajuus on:

  • etusivu
  • 1 alasivupohja
  • sivuston laajuus max. etusivu + 4 muuta alasivua
  • verkkokauppa tuotesivuineen (max. 5 tuotteen syöttäminen sivustoon)

Saat siis tämän laajuisen sivuston lähtöhinnalla aina suunnittelusta käyttöönottoon alla listattuine vaiheineen. Laajemmat ja enemmän toiminnallisuuksia sisältävät sivustot hinnoitellaan tarjouspyynnön perusteella.

HUOM! Hintaan ei sisälly valitun maksutavan (kuten Paytrail, Checkout.fi) ohjelmisto eikä muut maksamiseen liittyvät kustannukset. Ohjelmiston asentaminen sisältyy.

Suunnittelu ja graafinen ulkoasu

Verkkokauppaprojekti alkaa aina suunnitteluvaiheella. Sivuston tavoitteista ja toiveista keskustellaan jo tarjouspyyntövaiheessa, jotta on varmaa, että olen oikea tekijä sivustollesi. Keskustellun ja mahdollisen lisäaineiston perusteella suunnittelen sivustosi kokonaisuuden rakenteista ulkoasuun. Suunnittelu etenee osin rinta rinnan rakentamisen kanssa, joten konkreettiseen sivuston rakentamiseen edetään nopeasti työn alettua.

Saat sivustollesi uniikin ulkoasun ja hintaan sisältyy enintään 5 maksullista valokuvaa tai muuta kuvituskuvaa. Paras graafinen materiaali sivuilla on kuitenkin oma kuvamateriaalisi. Jos teetät sivuston ulkoasusuunnitelman omalla graafikollasi, tämä ei valitettavasti vaikuta hintaan, koska ulkosasusuunnitelman sovittaminen sivupohjiin on työmäärältään samanlainen kuin itse suunnitellen.

Saat arvioitavaksesi sivustosta yhden version, jota jatkotyöstetään enintään kahden korjauskierroksen verran.

Sivuston tekninen rakentaminen

Hintaan sisältyy sivuston tekninen rakentaminen ohjelmien (ml. WooCommerce) asentamisesta niiden konfigurointiin ja räätälöintiin kunkin sivuston tarpeisiin. Sivuston rakentamisessa käytän ammattimaista Beaver Builder- tai Elementor-rakennusohjelmaa, joka myös jää sivuston omistajalle helppokäyttöiseksi sivuston editointiohjelmaksi.

Sivustolle asennetaan tarvittavat optimointi-, turvallisuus- ja varmuuskopiointiohjelmat, jotta sivusto toimii hyvin ja nopeasti, löytyy verkosta ja pysyy turvallisena.

Sivuston käyttöönoton yhteydessä sivustolle asennetaan Google Analytics ja varmistetaan, että sivusto indeksoituu hakukoneisiin ongelmitta.

Sisältöjen muokkaus ja syöttäminen

Lähtöhintaan sisältyy pienen ja keskikokoisen sivuston sisältöjen syöttäminen ja kevyt muokkaaminen siten, että sisällöt asettuvat sivustolle sujuvasti. Asiakas kirjoittaa sisällöt. Jos haluat niiden kanssa apua, lue copywriting-palveluista. Sivut rakennetaan kevyesti hakukoneoptimoiden. Hintaan sisältyy myös kuvien käsitteleminen sivustoa varten.

Jos sivusto on laaja (yli 5 sivua ja/tai yli 5 tuotetta), keskustellaan sisältöjen syöttämisestä tarkemmin.

Projektia varten luodaan yhteinen jaettu kansio, jonne voit asiakkaana lisätä sivustolle tulevat sisällöt.

Käyttöönotto ja ohjeet

Sivuston avaamisen jälkeen korjataan myös sivustolla ilmenevät virheet. Saat ylläpitoa varten myös video-ohjeistuksen ja autan sinua pääsemään sinuiksi sivustosi kanssa. Tarvittaessa pidetään päivityksestä Skype-palaveri. Jos tarvetta on koulutustilaisuudelle, veloitan siitä erikseen.

Miten kauan sivuston valmistumiseen kuluu?

Toimiva verkkosivusto tulee suunnitella huolella ja sen aktiiviseen tekovaiheeseen on hyvä varata aikaa 2-6 viikkoa. Normaalisti pienikin sivusto valmistuu 2-4 viikossa riippuen käytettävissä olevasta ajasta ja materiaaleista. Rakennusvaihe aikataulutetaan huolella ja projektille asetetaan aina selkeä deadline.

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös