Siirry sisältöön

LearnDash verkkokurssisivusto

ACQUA suunnittelee ja rakentaa sinulle näyttävät, teknisesti luotettavat ja responsiiviset verkkokurssisivut. Kaikki tämä järkihinnalla, nopeasti ja helpolla WordPress-ylläpidolla.

Helppokäyttöiset ja näyttävät LearnDash verkkokurssisivustot

HALUATKO MUUNTAA OSAAMISESI PASSIIVISEKSI TULOVIRRAKSI?

Onko sinulla tietoa ja taitoa, jonka voisit jakaa muiden kanssa? Jokainen meistä on oman osaamisensa asiantuntija. Pienellä pohtimisella sinäkin varmasti tunnistat itsessäsi ne taidot, joita voit opettaa myös muille. Oma verkkokurssisivusto on nykyaikainen ja helppo tapa muuntaa osaaminen vaikkapa lisätulonlähteeksi tai sivusto voi toimia esimerkiksi asiakkaittesi lisäpalveluna tarjoten ohjeita ja neuvoja tuotteittesi hyödyntämiseen. Oman osaamisen muuntamisesta tulonlähteeksi verkossa voit oppia lisää mm. Tiia Konttisen blogista ja verkkokursseista.

Ikioman verkkokurssisivuston teettämällä saat luotua omannäköisesi kokonaisuuden, joka tukee omaa brändiäsi ja viestintääsi. ACQUA panostaa aivan erityisesti siihen, että sivustostasi tulee kaunis ja parhaiten sinua ja asiakkaitasi palveleva.

HUOM! Jos sinulla on jo olemassa verkkosivusto ja kaipaat apua verkkokurssialustan lisäämisessä siihen, ole yhteydessä siinäkin tapauksessa. Käydään läpi tarpeesi ja teen tarjoukseni niiden pohjalta.

elearn

Mitä sisältyy räätälöidyn verkkokurssisivuston lähtöhintaan 980 € (+ alv)?

Sivuston laajuus ja sivupohjat

Lähtöhintaan sisältyvän sisällön maksimilaajuus on:

  • etusivu
  • 1 alasivupohja
  • sivuston laajuus max. etusivu + 4 muuta alasivua
  • verkkokurssialusta ja apu 1 verkkokurssin syöttämisessä
  • maksuliikennettä varten WooCommerce-asennus

Saat siis tämän laajuisen sivuston lähtöhinnalla aina suunnittelusta käyttöönottoon alla listattuine vaiheineen. Laajemmat ja enemmän toiminnallisuuksia sisältävät sivustot hinnoitellaan tarjouspyynnön perusteella.

HUOM! Hintaan ei sisälly valittuun maksutapaan liittyvä ohjelmisto (esim. Paytrailin tai Checkout.fin vaatima ohjelmisto) eikä muut maksamiseen liittyvät kustannukset. Ohjelman asentaminen sisältyy hintaan.

Suunnittelu ja graafinen ulkoasu

Verkkokurssisivustoprojekti alkaa aina suunnitteluvaiheella. Sivuston tavoitteista ja toiveista keskustellaan jo tarjouspyyntövaiheessa, jotta on varmaa, että olen oikea tekijä sivustollesi. Keskustellun ja mahdollisen lisäaineiston perusteella suunnittelen sivustosi kokonaisuuden rakenteista ulkoasuun. Suunnittelu etenee osin rinta rinnan rakentamisen kanssa, joten konkreettiseen sivuston rakentamiseen edetään nopeasti työn alettua.

Saat sivustollesi uniikin ulkoasun ja hintaan sisältyy aina enintään 5 maksullista valokuvaa tai muuta kuvituskuvaa. Paras graafinen materiaali sivuilla on kuitenkin oma kuvamateriaalisi. Jos teetät sivuston ulkoasusuunnitelman omalla graafikollasi, tämä ei valitettavasti vaikuta hintaan, koska ulkosasusuunnitelman sovittaminen sivupohjiin on työmäärältään samanlainen kuin itse suunnitellen.

Saat arvioitavaksesi sivustosta yhden version, jota jatkotyöstetään enintään kahden korjauskierroksen verran.

Sivuston tekninen rakentaminen

Hintaan sisältyy sivuston tekninen rakentaminen ohjelmien (ml. LearnDash ja WooCommerce) asentamisesta niiden konfigurointiin ja räätälöintiin kunkin sivuston tarpeisiin. Sivuston rakentamisessa käytän ammattimaista Beaver Builder- tai Elementor-rakennusohjelmaa, joka myös jää sivuston omistajalle helppokäyttöiseksi sivuston editointiohjelmaksi.

Sivustolle asennetaan tarvittavat optimointi-, turvallisuus- ja varmuuskopiointiohjelmat, jotta sivusto toimii hyvin ja nopeasti, löytyy verkosta ja pysyy turvallisena.

Sivuston käyttöönoton yhteydessä sivustolle asennetaan Google Analytics ja varmistetaan, että sivusto indeksoituu hakukoneisiin ongelmitta.

Sisältöjen muokkaus ja syöttäminen

Lähtöhintaan sisältyy auttaminen yhden verkkokurssin rakentamisessa sekä muuten pienen sivuston sisältöjen syöttäminen ja kevyt muokkaaminen siten, että sisällöt asettuvat sivustolle sujuvasti. Asiakas luo kurssisisällöt sekä kirjoittaa muut sivuston sisällöt itse. Jos haluat niiden kanssa apua, lue copywriting-palveluista. Sivut rakennetaan kevyesti hakukoneoptimoiden. Hintaan sisältyy myös kuvien käsitteleminen sivustoa varten.

Jos sivusto on laaja (yli 5 muuta sivua kurssiin liittyvien sivujen lisäksi tai haluat, että autan laajemmin kurssien rakentamisessa), keskustellaan sisältöjen syöttämisestä tarkemmin.

Projektia varten luodaan yhteinen jaettu kansio, jonne voit asiakkaana lisätä sivustolle tulevat sisällöt.

Käyttöönotto, ohjeet ja ylläpitopalvelu

Sivuston avaamisen jälkeen saat ylläpitoa varten myös video-ohjeistuksen ja autan sinua pääsemään sinuiksi sivustosi kanssa. Tarvittaessa pidetään päivityksestä Skype-palaveri. Jos tarvetta on koulutustilaisuudelle, veloitan siitä erikseen.

Kurssisivustoasiakkailleni suosittelen lämpimästi ylläpitoasiakkuutta hintaan 25 € (+ alv 24%)/kuukausi. Ylläpito sisältää säännölliset ohjelmistopäivitykset, teknisen tuen, LearnDash-ohjelmiston lisenssin ja tarvittaessa webhotellin pienelle (1-10 kurssia) kurssisivustolle ja fi-päätteisen domainin. Ylläpito sovitaan aina 12 kuukaudeksi kerrallaan sillä se on sidottu verkkokurssiohjelman vuosilisenssiin.

Ylläpitojaksot laskutetaan 6 kuukauden jaksoissa etukäteen (marras- ja toukokuussa, sivuston avaamisen yhteydessä siirtymäjaksolta). Vuosilisenssin, webhotellin ja domainin rahallinen arvo vuodessa on 205 € + alv 24% (päivitetty 15.7.2019). Oppilaitosten ja muiden laajempien tai toiminnaltaan kriittisten kurssisivustojen kohdalla ylläpitohinta arvioidaan erikseen.

Jos ylläpitoa ei oteta, asiakas vastaa itse LearnDashin vuosilisenssistä, muista kustannuksista sekä sivuston teknisestä ylläpidosta.

Miten kauan sivuston valmistumiseen kuluu?

Toimiva verkkosivusto tulee suunnitella huolella ja sen aktiiviseen tekovaiheeseen on hyvä varata aikaa 2-6 viikkoa. Normaalisti pienikin sivusto valmistuu 2-4 viikossa riippuen käytettävissä olevasta ajasta ja materiaaleista. Rakennusvaihe aikataulutetaan huolella ja projektille asetetaan aina selkeä deadline.

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös