Siirry sisältöön
Karppi

LearnDash verkkokurssisivusto

LearnDash-asennus alkaen 490 € (sis. alv 24%)

ACQUA rakentaa WordPress-pohjaisia verkkokurssisivustoja LearnDash-ohjelmalla. LearnDash on etenkin aloittelevalle verkkokurssien järjestäjälle edullinen vaihtoehto. Ohjelman voi asentaa joko muun sivuston yhteyteen tai toteuttaa erillisenä kurssisivustona. Kurssien myynnistä ei aiheudu ylimääräisiä lisäkustannuksia (pl. maksutapojen perimät provisiot). LearnDash taipuu monenlaiseen sisältöön ja se on käyttöliittymältään moderni. Ole yhteydessä, pohditaan olisiko LearnDash sinun tai organisaatiosi tarpeisiin soveltuva ratkaisu.

Miksi valita LearnDash?

 • Edullinen, vuosilisenssin lisäksi ei muita kustannuksia. Sivuston on sinun tai organisaatiosi, saat tehdä sen kanssa mitä haluat.
 • Saat räätälöityä juuri sellaisen verkkosivuston, mitä itse haluat.
 • Voit lisätä sisältöjä monipuolisesti: videot, äänitiedostot, pdf-tiedostot, monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa tehtäviä (mm. interaktiiviset tehtävät).
 • Voit itse määrittää, miten kurssi suoritetaan: vapaasti tai lineaarisesti, kurssin avautuminen tiettynä päivämääränä tai aina avoimena, ilmaisena tai hinnoiteltuna, kokonaisuus heti avoimena tai moduulien avautuminen tietyin aikavälein.
 • Integroituu hyvin WooCommercen kanssa (myynti sekä kurssilaisten oikeuksien hallinta).
 • Ryhmien hallinta
 • Hyvä räätälöitävyys ja skaalautuvuus

LearnDash vaatii alussa hieman opettelua, mutta saat apua alussa ja teknisen tukeni ottaessa myös myöhemmin.

Sivuston laajuus ja sivupohjat

Sivuston toteukseen voi kuulua mm. seuraavat asiat:

 • etusivu ja tarvittavat alasivupohjat
 • verkkokurssialusta ja esimerkiksi apu 1 verkkokurssin syöttämisessä
 • maksuliikennettä varten WooCommerce-asennus
 • maksutavan asentaminen (esim. Paytrail tai Visma Pay)

Sivusto hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti tarjouspyynnön perusteella.

HUOM! Hintaan ei sisälly mahdolliset maksulliset ylimääräiset ohjelmistot (kuten Smartum) eikä muut maksamiseen liittyvät kustannukset. Ohjelmien asentaminen sisältyy hintaan.

Suunnittelu ja graafinen ulkoasu

Verkkokurssisivustoprojekti alkaa aina suunnitteluvaiheella. Sivuston tavoitteista ja toiveista keskustellaan jo tarjouspyyntövaiheessa, jotta on varmaa, että olen oikea tekijä sivustollesi. Keskustellun ja mahdollisen lisäaineiston perusteella suunnittelen sivustosi kokonaisuuden rakenteista ulkoasuun. Suunnittelu etenee osin rinta rinnan rakentamisen kanssa, joten konkreettiseen sivuston rakentamiseen edetään nopeasti työn alettua.

Saat sivustollesi uniikin ulkoasun ja hintaan sisältyy aina enintään 5 maksullista valokuvaa tai muuta kuvituskuvaa. Paras graafinen materiaali sivuilla on kuitenkin oma kuvamateriaalisi. Jos teetät sivuston ulkoasusuunnitelman omalla graafikollasi, tämä ei valitettavasti vaikuta hintaan, koska ulkosasusuunnitelman sovittaminen sivupohjiin on työmäärältään samanlainen kuin itse suunnitellen.

Saat arvioitavaksesi sivustosta yhden version, jota jatkotyöstetään enintään kahden korjauskierroksen verran.

Sivuston tekninen rakentaminen

Hintaan sisältyy sivuston tekninen rakentaminen ohjelmien (ml. LearnDash ja WooCommerce) asentamisesta niiden konfigurointiin ja räätälöintiin kunkin sivuston tarpeisiin. Sivuston rakentamisessa käytän ammattimaista Beaver Builder- tai Elementor-rakennusohjelmaa, joka myös jää sivuston omistajalle helppokäyttöiseksi sivuston editointiohjelmaksi.

Sivustolle asennetaan tarvittavat optimointi-, turvallisuus- ja varmuuskopiointiohjelmat, jotta sivusto toimii hyvin ja nopeasti, löytyy verkosta ja pysyy turvallisena.

Sivuston käyttöönoton yhteydessä sivustolle asennetaan Google Analytics ja varmistetaan, että sivusto indeksoituu hakukoneisiin ongelmitta.

Sisältöjen muokkaus ja syöttäminen

Lähtöhintaan sisältyy auttaminen yhden verkkokurssin rakentamisessa sekä muuten pienen sivuston sisältöjen syöttäminen ja kevyt muokkaaminen siten, että sisällöt asettuvat sivustolle sujuvasti. Asiakas luo kurssisisällöt sekä kirjoittaa muut sivuston sisällöt itse. Jos haluat niiden kanssa apua, lue copywriting-palveluista. Sivut rakennetaan kevyesti hakukoneoptimoiden. Hintaan sisältyy myös kuvien käsitteleminen sivustoa varten.

Jos sivusto on laaja (yli 5 muuta sivua kurssiin liittyvien sivujen lisäksi tai haluat, että autan laajemmin kurssien rakentamisessa), keskustellaan sisältöjen syöttämisestä tarkemmin.

Projektia varten luodaan yhteinen jaettu kansio, jonne voit asiakkaana lisätä sivustolle tulevat sisällöt.

Käyttöönotto, ohjeet, LearnDash-lisenssi ja ylläpitopalvelu

Sivuston avaamisen jälkeen saat ylläpitoa varten myös video-ohjeistuksen ja autan sinua pääsemään sinuiksi sivustosi kanssa. Tarvittaessa pidetään päivityksestä Skype-palaveri. Jos tarvetta on koulutustilaisuudelle, veloitan siitä erikseen.

Kurssisivustoasiakkailleni suosittelen lämpimästi ylläpitoasiakkuutta (tarkasta hinta hinnastosta). Ylläpito sisältää säännölliset ohjelmistopäivitykset, teknisen tuen, LearnDash-ohjelmiston lisenssin ja tarvittaessa webhotellin pienelle (1-10 kurssia) kurssisivustolle.

Ylläpitojaksot laskutetaan 6 kuukauden jaksoissa etukäteen (touko- ja marraskuussa, sivuston avaamisen yhteydessä siirtymäjaksolta). Vuosilisenssin, webhotellin ja domainin rahallinen arvo vuodessa on noin 250 € + alv 24% (päivitetty 15.5.2022). Oppilaitosten ja muiden laajempien tai toiminnaltaan kriittisten kurssisivustojen kohdalla ylläpitohinta arvioidaan erikseen.

Jos ylläpitoa ei oteta, asiakas vastaa itse LearnDashin vuosilisenssistä, muista kustannuksista sekä sivuston teknisestä ylläpidosta.

Myyntisivu eli landing page

Halutessasi kurssisivustolle voidaan hintaan sisältyen toteuttaa yksi myyntisivu eli landing page. Myyntisivu toimii kurssin markkinointisivuna ja se voidaan luoda näyttäväksi, monin eri myyntiargumentein rakennetuksi sivuksi, joka tekee ostoprosessista nopean ja suoraviivaisen. Katso esimerkki hyvin rakennetusta myyntisivusta Vahvanainen.fi-sivustolla tai Kehokuntoonmama.fi-sivustolla. Molemmilla sivustoilla asiakas on itse kirjoittanyt myyntisivun tekstit sivulle. Olen mahdollisuuksien mukaan miettimässä kanssasi sitä, minkälainen myyntisivu sinulle parhaiten sopii.

Miten kauan sivuston valmistumiseen kuluu?

Toimiva verkkosivusto tulee suunnitella huolella ja sen aktiiviseen tekovaiheeseen on hyvä varata aikaa 2-6 viikkoa. Normaalisti pienikin sivusto valmistuu 2-4 viikossa riippuen käytettävissä olevasta ajasta ja materiaaleista. Rakennusvaihe aikataulutetaan ja projektille asetetaan aina selkeä deadline.

Näkymiä LearnDash-kurssista

Oheisessa kuvagalleriassa näet LearnDash-kurssisivuston etusivun (sivuston ulkoasu ja sisällöt räätälöidään oman ilmeesi mukaiseksi, tällä sivustolla ACQUA teki myös yksinkertaisen logon), kurssin etusivun rakenteineen ja kurssin kuvauksineen, kurssilaisen päänäkymän sekä muutaman näkymän itse kirjautumisen takana olevasta kurssista. Kurssi rakentuu moduuleista ja niiden alaosista. Yhden moduulin tai muun sisältöosan sisällöt voivat olla videoita, tekstiä, kuvia, linkitettyjä tai upotettuja tiedostoja tai vaikkapa H5P:llä tuotettuja interaktiivisia tehtäviä. (Sivuston kuvat sivuston omistajien luvalla).

Kaisa-mv-square

Acqua rakensi yrityksellemme LearnDash-verkkokoulutusalustan ja www-sivut. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen ja sivustojen ylläpitopalveluun. Suosittelen lämpimästi Riittaa ja Acquaa!

Kaisa Nyberg
Toimitusjohtaja
LivingSkills Oy
https://www.livingskills.fi/
https://www.trainingskills.fi/

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 1290 €

Maksa korottomasti 2-4 erässä! Hinta sis. alv 24%.

Vieritä ylös