Siirry sisältöön
Riitta Korpipää

Ymmärrettävää digipuhetta ja WordPressiä

Oletko aloittava yrittäjä? Pyöritätkö pientä tai keskisuurta yritystä? Edustatko yhdistystä tai haluatko vahvistaa verkossa henkilöbrändiäsi? Kaikenlainen digitalk saa pään helposti pyörryksiin ja hyvien päätösten tekeminen tuntuu vaikealta. Aina eivät omat resurssitkaan riitä jatkuvan muutoksen seuraamiseen.

ACQUA on luotettava kumppanisi, jonka kanssa toteutat näyttävät verkkosivut ja voit halutessasi ulkoistaa niiden ylläpidon aina palvelintilasta hakukoneoptimointiin. Pitkä kokemus antaa varmuutta ja kykyä ymmärtää asiakkaan todellisia tarpeita.

ACQUA

ACQUA on WordPressiin erikoistunut yhden naisen digitoimisto. Käytän sivustorakentamisessa ns. page buildereitä, Elementoria ja Beaver Builderiä ensi sijaisesti (tämä sivusto on rakennettu Beaver Builderillä). ACQUA on yhden hengen yritys, mutta toimin verkostomaisesti useiden muiden ammattilaisten kanssa työskennellen.

Olen valinnut vuonna 2017 perustamani ACQUAn työvälineeksi WordPressin siksi, että se mahdollistaa näyttävien sivustojen rakentamisen nopeasti, mutta myös siksi että WordPress on ylläpidossa paitsi edullinen ja helppokäyttöinen niin myös ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen työväline, joka kehittyy koko ajan. Vaikka sivuston ilme ja muoto muuttuisivat, jos ne on rakennettu WordPressillä, on sivustoa usein helppo kehittää sukupolvesta toiseen.

ACQUA on rakentanut vuodesta 2017 alkaen parisensataa eri sivustoa, se tarkoittaa tuhansia yksittäisiä sivuja ja kymmeniä tuhansia tarkkoja yksityiskohtia. Vahvuuteni on varma visuaalinen silmä sekä hyvä WordPressin tekninen ymmärrys, mikä ei synny muuten kuin monen vuoden työn tuloksena. Asiakkaistani valtaosa on pitkäaikaisia ja pidänkin siitä, että tutustun syvemmin asiakkaan toimialaan ja tarpeisiin, jolloin teen myös työni paremmin heidän tarpeitaan palvelevaksi.

Riitta Korpipää

Minun ensisijainen tavoitteeni on tuoda sinun viestisi esille sinun omalla äänelläsi ja sinun näköisenäsi. En tee sivustoja, jotka ovat keskenään samannäköisiä, vaan jokainen sivusto on yksilö ja sellaiseksi myös suunniteltu ja toteutettu.

Verkkoviestintäkokemusta (kuka puhuu enää verkkoviestinnästä, aika old school) on kertynyt yli 20 vuodelta, pienistä ja suurista verkkopalveluista, digitaalisesta markkinoinnista, yhteisöviestinnästä sekä markkinoinnin johtamisesta ja suunnittelusta. Työurallani olen saanut olla mukana useissa suurissa verkkohankkeissa projekti- ja hankevastaavana (akateeminen.com, otava.fi, suomalainen.com, evl.fi ja hse.fi) ja toimarinakin verkkokirjakaupassa (meteori.com) pohtimassa mm. järjestelmärajapintoja liiketoiminnan näkökulmasta. Näiden rinnalla olen rakentanut verkkosivustoja 1990-luvun lopulta lähtien eri tekniikoilla, vuodesta 2007 WordPressillä.

Työvälineinäni sivustorakentamisessa ovat Elementor ja Beaver Builder, näiden ohella olen paneutunut laajaan joukkoon muita ohjelmia, tärkeimpinä WooCommerce (verkkokaupat) ja LearnDash (verkkokurssit).

Käänny puoleeni, jos haluat kanssasi tiivistä ja persoonallista yhteistyötä tekevän kumppanin, joka auttaa ja avustaa ja toteuttaa sivustosi varmalla visuaalisella otteella, huolellisesti ja vastuullisesti.

Riitta Korpipää
riitta@acqua.fi
+358 40 4188064

muhoset-circle

Tilamme kotisivujen rakentaminen ajoittui ehkä vuoden kiireisimpään aikaan töidemme suhteen. Riitan kanssa työskentely oli sujuvaa ja ammattilaisena hän löysi teknisiä ratkaisuja tarpeisiimme. Yhteydenpito hoidettiin täysin sähköpostin välityksellä jolloin pystyttiin molemmat omien aikataulujen mukaan työskentelemään. Lämmin kiitos yhteistyöstä <3

Maarit ja Markus Muhonen
Ylämaankarjan kasvattajat
konttiaho.fi

 

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 1290 €

Maksa korottomasti 2-4 erässä! Hinta sis. alv 24%.

Vieritä ylös