Asiakkaitamme

ACQUA rakentaa pieniä ja keskisuuria verkkosivustoja pienyrittäjille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Vahvuuksiamme ovat näyttävät sivut ja vahva markkinointiosaaminen.

Spauna.fi

Spauna on kustavilainen majoitus- ja ravintolayritys, joka sijaitsee komealla alueella, Vartsalan saarella, meren äärellä. Spauna tarjoaa vierailleen mökkimajoitusta upeissa hirsimökeissä ympäri vuoden, alue on kuulu kalastus- ja luontomatkailustaan.

Sivujen ilme rakennettiin asiakkaan komeiden, merellisten kuvien ympärille ja sivustossa tavoiteltiin keveyttä vaalein pastellisävyin. Sivut ovat kauttaaltaan kaksikieliset (Polylang-plugin) ja sivustoon toteutettiin mökkien varausjärjestelmä.

Myös logoa tuunattiin sivuille ja siihen lisättiin kalliotekstuuria kuvaamaan alueen hienoja kallioita. ACQUA myös auttoi yrityksen perustamiskiireiden keskellä myös sivujen englanninkielisen version kääntämisessä.

https://spauna.fi/fi/

Kotiapu Solina

Kotiapu Solina on Keski-Suomessa toimiva kolmen rautaisen yrittäjänaisen yhteinen yritys, joka tarjoaa kotipalveluja lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Yrityksen monipuolisiin palveluihin sisältyvät myös kattavat pito-, siivous- ja kotitalkkaripalvelut.

ACQUAlla oli ilo rakentaa uudelle yrittäjälle yritysilme aivan alusta alkaen: Solinalle luotiin oma värikartta ja logo, joiden pohjalta suunniteltiin verkkosivut raikasta brändi-ilmettä vastaavaksi. ACQUA on tehnyt myös yrityksen käyntikortit, esitteen ja rollup-julisteen.

Yhteistyössä oli mukana myös hippunen palvelumuotoilua, kun yhdessä asiakkaan kanssa mietittiin palvelukokonaisuuksia ja niiden painotuksia.

https://www.kotiapusolina.fi

Valokeho.fi

Valokeho on jyväskyläläisen Mira Ruuskan yritys, joka tarjoaa meditaatioita, hierontaa, luontaisterapiaa ja opastusta henkiseen hyvinvointiin.

Valokehon aiemmatkin sivut oli rakennettu WordPressillä, mutta jo muutama vuosi sitten. WordPress on viime vuosina edistynyt loikkauksin ja ohjelmalla saa tänä päivänä rakennettua huomattavasti näyttävämpiä ja vaativampia sivustoja verraten helposti.

Sivuille haettiin näyttävää kuvamateriaalia, joka luo sivuille aivan oman, rentouttavan ja kutsuvan tunnelmansa.

http://valokeho.fi

Yksisivuiset verkkosivut 990 €

Laajemmat sivustot alkaen 1590 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Polarbearcommunications.com

Polar Bear Communications on Yhdysvalloissa toimiva yhden miehen käännöstoimisto, joka on erikoistunut biotekniikkaa, kemiaa ja lääketiedettä käsittelevien tieteellisten tekstien kääntämiseen englannista suomenkielelle.

WordPress-sivustolla korvattiin aiempi html-sivusto ja asiakas sai näin helpommin päivitettävän ja joustavasti kehitettävän verkkosivuston. Sivuston ilmeessä ja viestinnässä on tavoiteltu asiantuntijuutta ja uskottavuutta kuitenkin niin, että mukaan saatiin kuvitusta ja väritystä asiakkaan mieltymysten mukaan. Työskentely sujui ongelmitta etäisyydestä huolimatta.

https://polarbearcommunications.com

Say It With a Cake!

Say It With a Cake! on helsinkiläinen erikoisleipomo, joka tekee mitä mielikuvituksellisimpia tilauskakkuja asiakkailleen. Leipomolta puuttuivat kunnolliset verkkosivut ja sivustojen rakentaminen olikin makoisa kokemus, koska asiakkaan visuaalinen maailma on mitä rikkain.

Sivuilla on käytetty videota ja runsaasti kuvamateriaalia, tuotekuvitus toteutettiin Instagram-feedinä. Tilauslomake on tärkeä osa sivustoa.

Sivut saivat heti runsaasti kävijöitä ja kakkutilauksia sivujen kautta tulee lähes päivittäin.

http://sayitwithacake.fi

Sallamaari.fi

Sallamaari Muhonen on pitkän linjan viestinnän ammattilainen ja moderaattori, joka tunnetaan myös toiminnastaan politiikan parissa. Hänellä oli tarve omaan sivustoon ja etenkin blogiin, minne hän kirjoittaa näkemyksiään viestinnästä ja vaikuttamisesta.

Sivuilla on panostettu raikkaaseen visuaalisuuteen ja responsiivisuuteen, asiakkaan oma tarina ja osaaminen tulevat sivuilla hyvin esille. Aktiivisen somettajan some-feedit on myös koottu sivuille ja ne tuovat etusivulle mukavaa vaihtelua. Myös Sallamaarin podcastit on sivuilla kuunneltavissa.

http://sallamaari.fi

SOPIVA

SOPIVA on pirkanmaalainen vaatemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisiin neulevaatteisiin ja -asusteisiin. Neuleiden suunnittelu ja valmistaminen tapahtuu suomalais-kiinalaisena yhteistyönä: SOPIVA noudattaa ns. Direct Trade -periaatetta toimimalla yhteistyössä pienen kiinalaisen kutomon kanssa ja huolehtimalla siitä, että myös raaka-aineen tuottajat (kuten kashmirvillavuohien kasvattajat) saavat oman osuutensa tuotosta.

WooCommercellä toteutettu verkkokauppa. Asiakkaalle tehtiin brändikirkastus, jolla terävöitettiin SOPIVAn tarinaa ja brändin visuaalista ilmettä napakoitettiin. Sivujen tavoitteena on ollut mm. löytää tuotteille jälleenmyyjiä ja siinä ollaankin onnistuttu mukavasti.

https://sopiva.nu

maija

"Oli kyllä kaikkiaan helppo projekti. Itse en olisi saanut mitään aikaiseksi ja oli mukavaa, kun ACQUA oli vähän niin kuin out of-the-box katselija tässä hommassa. Me ei oltaisi itse saatu näin hauskaa lopputulosta!!"

MAIJA HÄNNINEN

trimmauspalvelu.fi | Koirien trimmauskuningatar
pirkko

"ACQUA oivalsi heti toiveemme sivujen tyylistä ja rakenteesta. Yksityiskohdat työstettiin taitavasti vastaamaan näkemystämme. Riitta ehdotti aktiivisesti useita hyviä ratkaisuja. Projekti sujui mainiosti, ja selkeä hinnoittelu oli myös tärkeä asia meille."

PIRKKO KASANEN

tyrskyconsulting.fi | Toimitusjohtaja
hanninen

"Teknisen toteutuksen lisäksi ACQUA osallistui tekstien muokkaamiseen ja kuvien hakemiseen ja valintaan. Arvostamme myös sitä, että pystymme itse joustavasti päivittämään sivujamme ja että saamme siihen tarvittaessa apua."

TIINA HÄNNINEN

nortecon.fi | Kaupallinen konsultti
Mona Tähtinen | Sayitwithacake.fi

"ACQUA perehtyi nopeasti yritykseni tarpeisiin. Projekti eteni ajallaan ja lopputulos vastasi toiveitani. Myös hinta-laatusuhde oli kohdallaan!"

MONA TÄHTINEN

sayitwithacake.fi | erikoisleipuri, Kakkumuija
tiia

"Kiitos loistavasta palvelusta ja asiantuntemuksestasi. Sain sinulta enemmän kuin osasin odottaa, kun uudistit koko sivun, rakensit kurssialustan ja paransit verkkokauppaa. Ammattitaitosi ja asiakaspalvelusi on parasta A-luokkaa." 

TIIA KONTTINEN

tiiakonttinen.fi | Suomen bloggausgurutar
Mirjami Petro-Uotila

"ACQUA teki mahdottoman urakan mahdolliseksi, luotsasi projektin alusta loppuun varmoin ottein. Minulle vaikeat asiat tuntuivat helpoilta."

MIRJAMI PETRO-UOTILA

sopiva.nu | Fecon Wear Oy
Kati Salmivaara

Modernit ja toimivat sivut rakensivat vahvasti yrityksemme brändiä ja saivat paljon spontaania kiitosta asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme.

KATI SALMIVAARA

lepaankartano.fi | Lepaan kartano Oy
Sallamaari Muhonen

“Kaunista tuli ja valmista helposti! Sain hyviä käytännön neuvoja sivuston tekstin ja kuvien kokoamiseen mm. hakukonelöydettävyyden kannalta.”

SALLAMAARI MUHONEN

sallamaari.fi | Moderaattori, juontaja ja viestinnän ammattilainen
Paul Charpentier

“Sain tietoa teknisistä asioista selkeästi kerrottuna. Työskentely oli rauhallista ja asiakkaan kiireisiin suhtauduttiin ymmärtäväisesti. Arvostan.”

PAUL CHARPENTIER

emot.fi | Charpentier Oy

Emot.fi

Emot.fi on helsinkiläisen valokuvaaja ja media-alan ammattilainen Paul Charpentierin verkkopalvelu, joka esittelee hänen kuvapalvelunsa tuotantoa. Charpentier on erikoistunut yritys-, henkilö- ja ruokakuvaukseen.

Sivuston suunnittelussa tärkeää oli kuva-aineiston näyttävä esittäminen, selkeä käyttöliittymä ja sivuston avoimuus jatkokehittämiselle. Sivustoprojektiin sisältyi myös sivuston logon toteutus.

http://emot.fi

Gaudeamus.fi

Gaudeamus on Helsingin yliopiston omistama tiedekirjakustantamo, jonka verkkosivusto uusittiin jo vuonna 2009. Sivusto on ilmeeltään jo hieman vanhentunut, mutta toimii moitteetta ja kerää kuukausittain noin 10 000 eri kävijää.

Sivustossa on tarkoituksella pyritty riisuttuun ulkoasuun, jotta sen sisältämä suuri sisältömäärä on kevyt selata ja katsoa. Palvelussa onkin lähes 500 kirjan esittelyt.

https://gaudeamus.fi

Lepaan kartano

Lepaan kartano oli yritys, joka tarjosi kokous-, juhlatila- ja majoituspalveluja Hattulan kunnassa sijaitsevassa upeassa kartanossa. Verkkosivusto oli tärkeä osa kartanoyrityksen lanseerausmarkkinointia.

Sivustolla esiteltiin kaikki kartanon kokous-, majoitus- ja saunatilat sekä koko muu laaja palvelukirjo. Tärkeä roolinsa oli tarjouspyyntölomakkeella, jota kävijät aktiivisesti käyttivätkin.

Verkkosivuston väritys haettiin kartanorakennusten väreistä ja yrityksen logosta. Yrityksen oma näyttävä valokuvamateriaalinsa loi sivuille aivan oman henkensä.

Kartanoyritys on valitettavasti lopettanut toimintansa, eikä sivustoa enää verkosta löydy.

 

Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number

Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt samalla tämän sivuston tietosuojaselosteen.

VERKKOPALVELUT

Verkkosivut
Hinnasto

MARKKINOINTI

Brändikirkastus

Digitoimisto ACQUA

Kirkkokatu 16 B 21
48100 Kotka

+358 40 4188064
riitta@acqua.fi

wpe-badge-200
Riitta Korpipää successfully completed the Yoast SEO for WordPress (deprecated) course!
valittajatunnus_FI_yksipalstainen_175