Siirry sisältöön

Gaudeamus

Gaudeamus
ACQUA

Gaudeamus on Helsingin yliopiston omistama tiedekirjakustantamo, jonka verkkosivusto uusittiin jo vuonna 2009. Sivusto on ilmeeltään jo hieman vanhentunut, mutta toimii moitteetta, on responsiivinen, toiminnaltaan kevyt ja kerää kuukausittain 6000 – 9000 eri kävijää.

Sivustossa on tarkoituksella pyritty riisuttuun ulkoasuun, jotta sen sisältämä suuri sisältömäärä on kevyt selata ja katsoa. Palvelussa onkin noin 600 kirjan esittelyt. Sivustolla ei ole verkkokauppaa vaan kustantamon kauppaan ohjataan ostopainikkein. Sivusto on haluttu säilyttää sen ollessa kirjoille hyvä markkinointikanava ja sisällöiltään monipuolisempi kuin itse verkkokauppasivusto (Kirjavälitys Oy:n alusta).

Sivustoprojektin tavoitteet

  • Kustantamon sivuston ulkoasu oli vanhentunut
  • Kirjat haluttiin saada hakukoneille helpommin löydettäviksi
  • Haluttiin lisätä markkinointimateriaaleja verkkoon, kuten kirjakohtaisia pdf-tiedostoja, sisällysluetteloita ja kirjoittajien esittelyjä

ACQUAn toteutus

  • Kustantamon sivuston ulkoasu uudistettiin uuden graafisen brändin mukaiseksi 2009
  • Sivusto on rakennettu WPZoomin teemalle ja siihen on lisätty lisätoimintoja, kuten taulukkopohjia ja kirjasivuille widgettejä
  • Sivusto on toiminut vakaasti jo kymmenen vuotta

Tutustu sivustoon ja katso miten onnistuin!

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Teresa Martikkala

"Oon ihan super tyytyväinen näihin sivuihin, en olisi IKINÄ saanut mitään näin hienoa itse aikaiseksi!! Nää on melkeinpä hienommat kuin mitä mun mielikuvissa oli, joten hyvin oot onnistunut! Koen todellakin saaneeni rahoille vastinetta, joten iso kiitos sinulle."

TERESA MARTIKKALA

teresamartikkala.com | personal trainer & voimavalmentaja
Kaarina Silvennoinen

"Kiitos ihan tosi paljon avustasi, näkemyksestäsi ja tosi tehokkaasta työskentelystäsi! Oon sivuihin hirmu tyytyväinen, ja suosittelen palveluitasi muillekin."

KAARINA SILVENNOINEN

lakikurssit.fi | Lupalakimies, OTM
Markus ja Maarit Muhonen

"Tilamme kotisivujen rakentaminen ajoittui ehkä vuoden kiireisimpään aikaan töidemme suhteen. Riitan kanssa työskentely oli sujuvaa ja ammattilaisena hän löysi teknisiä ratkaisuja tarpeisiimme. Yhteydenpito hoidettiin täysin sähköpostin välityksellä jolloin pystyttiin molemmat omien aikataulujen mukaan työskentelemään. Lämmin kiitos yhteistyöstä <3"

MAARIT JA MARKUS MUHONEN

konttiaho.fi | Ylämaankarjan kasvattajat
maija

"Oli kyllä kaikkiaan helppo projekti. Itse en olisi saanut mitään aikaiseksi ja oli mukavaa, kun ACQUA oli vähän niin kuin out of-the-box katselija tässä hommassa. Me ei oltaisi itse saatu näin hauskaa lopputulosta!!"

MAIJA HÄNNINEN

trimmauspalvelu.fi | Koirien trimmauskuningatar
Mona Tähtinen | Sayitwithacake.fi

"ACQUA perehtyi nopeasti yritykseni tarpeisiin. Projekti eteni ajallaan ja lopputulos vastasi toiveitani. Myös hinta-laatusuhde oli kohdallaan!"

MONA TÄHTINEN

sayitwithacake.fi | erikoisleipuri, Kakkumuija
Paul Charpentier

“Sain tietoa teknisistä asioista selkeästi kerrottuna. Työskentely oli rauhallista ja asiakkaan kiireisiin suhtauduttiin ymmärtäväisesti. Arvostan.”

PAUL CHARPENTIER

emot.fi | Charpentier Oy
hanninen

"Teknisen toteutuksen lisäksi ACQUA osallistui tekstien muokkaamiseen ja kuvien hakemiseen ja valintaan. Arvostamme myös sitä, että pystymme itse joustavasti päivittämään sivujamme ja että saamme siihen tarvittaessa apua."

TIINA HÄNNINEN

nortecon.fi | Kaupallinen konsultti
pirkko

"ACQUA oivalsi heti toiveemme sivujen tyylistä ja rakenteesta. Yksityiskohdat työstettiin taitavasti vastaamaan näkemystämme. Riitta ehdotti aktiivisesti useita hyviä ratkaisuja. Projekti sujui mainiosti, ja selkeä hinnoittelu oli myös tärkeä asia meille."

PIRKKO KASANEN

tyrskyconsulting.fi | Toimitusjohtaja
Sallamaari Muhonen

“Kaunista tuli ja valmista helposti! Sain hyviä käytännön neuvoja sivuston tekstin ja kuvien kokoamiseen mm. hakukonelöydettävyyden kannalta.”

SALLAMAARI MUHONEN

sallamaari.fi | Moderaattori, juontaja ja viestinnän ammattilainen
Vieritä ylös