Siirry sisältöön

Webhotelli sivustollesi

Toimiakseen hyvin, verkkosivut tarvitsevat ympäristön, joka on vakaa, nopea ja turvallinen.

Toimintavarma ja turvallinen verkkopalvelin on sivujesi paras kaveri

On olemassa verkkopalvelimia ja verkkopalvelimia. Toimiakseen hyvin, verkkosivut tarvitsevat ympäristön, joka on vakaa, nopea ja turvallinen. Nyrkkisääntönä voi sanoa, ettei halpa ole välttämättä aina paras vaihtoehto tässäkään tapauksessa. Mitä edullisempi palvelin, sen todennäköisemmin se kompuroi ja kaatuilee tai asettaa muita rajoitteita sivustollesi.

Valitulla webhotellilla on suuri merkitys myös sivujen nopeuteen ja turvallisuuteen. Mitä nopeammat sivut, sitä parempi asiakaskokemus. Mitä turvallisempi ympäristö, sitä vähemmällä päänsäryllä ylläpidosta selvitään.

ACQUA suosittelee asiakkailleen kotimaisten ja WordPressin vaatimukset osaavien Hostingpalvelu.fin, Zonerin ja Seravon webhotelleja. Saat meiltä apua sivustollesi sopivan paketin valitsemisessa ja asioinnissa palveluntarjoajan kanssa.

Voit varata webhotellisi myös ACQUAlta

Jos teetät sivustosi ACQUAlla ja otat ylläpitopakettini käyttöön, voit tilata palvelimen osaksi samaa palvelua edullisesti. ACQUAn yhteistyökumppanina webhotelleissa on SiteGround*. Asiakkaanani sinun ei tarvitse huolehtia mistään palveluusi liittyvistä teknisistä asioista.

acq2

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös