Webhotelli sivuillesi

Toimiakseen hyvin, verkkosivut tarvitsevat ympäristön, joka on vakaa, nopea ja turvallinen.

Verkkosivut yritykselle | Digitoimisto ACQUA

Palvelintila

TOIMINTAVARMA JA TURVALLINEN VERKKOPALVELIN ON SIVUJESI PARAS KAVERI.

On olemassa verkkopalvelimia ja verkkopalvelimia. Toimiakseen hyvin, verkkosivut tarvitsevat ympäristön, joka on vakaa, nopea ja turvallinen. Nyrkkisääntönä voi sanoa, ettei halpa ole välttämättä aina paras vaihtoehto tässäkään tapauksessa. Mitä edullisempi palvelin, sen todennäköisemmin se kompuroi ja kaatuilee tai asettaa muita rajoitteita sivustollesi.

Valitulla webhotellilla on suuri merkitys myös sivujen nopeuteen ja turvallisuuteen. Mitä nopeammat sivut, sitä parempi asiakaskokemus. Mitä turvallisempi ympäristö, sitä vähemmällä päänsäryllä ylläpidosta selvitään.

ACQUA suosittelee asiakkailleen kotimaisten ja WordPressin vaatimukset osaavien Hostingpalvelu.fin, WP-palvelu.fin, Shellit.orgin ja Pilvian webhotelleja. Saat meiltä apua sivustollesi sopivan paketin valitsemisessa ja asioinnissa palveluntarjoajan kanssa.

Voit varata webhotellisi myös ACQUAlta

Voit tilata palvelintilan ilmaiseksi myös meiltä, jos teet kanssamme ylläpitopalvelusopimuksen tai tilaat meiltä verkkosivuston.

ACQUAn yhteistyökumppanina webhotelleissa ja domain-nimissä on kotimainen ja luotettava Hostingpalvelu.fi. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mistään palveluusi liittyvistä teknisistä asioista.


Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 890 €

Laajemmat sivustot alkaen 1490 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number