Mitä verkkosivut maksavat?

Oheisesta hinnastosta löydät osan hinnoistamme. Ole yhteydessä ja tee tarjouspyyntö, se ei velvoita sinua mihinkään!

Palveluhinnasto

HINNOITTELUMME PERUSLINJAUKSIA

Verkkosivuston hinnoittelu riippuu aina palvelun laajuudesta sekä teknisestä ja graafisesta vaativuudesta. Ostaessasi verkkopalvelua et itse asiassa osta vain teknistä sivustoa vaan parhaimmillaan myös asiantuntijuutta ja tukea digitaaliseen viestintääsi.

Verkosta etsiessäsi sivustoprojektien hintatietoja, huomaat hintahaitarin liikkuvan ilmaisesta tai hyvin edullisesta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Ilmaisilla ja lähes ilmaisilla sivustoilla on paikkansa, mutta myös rajoitteensa. Hintahaitarin toisessa päässä ovat vaativat ja alusta loppuun räätälöidyt yksilölliset palvelut.

Laatua kohtuuhinnalla

ACQUAn luomat verkkosivustot ovat hinnoiltaan järkevät. Se ei kuitenkaan merkitse sitä, että niiden laatu olisi heikko.

Tarjoamme sinulle paitsi visuaalisesti ja teknisesti korkeatasoiset sivut niin myös parinkymmenen vuoden markkinointikokemukseen pohjaavaa ajattelutukea niin suunnittelu- kuin käyttöönottovaiheessa. Erityisosaamisemme on laadukkaissa pienissä ja keskisuurissa sivustoissa.

Sivustot rakennetaan lisensoiduilla maksullisilla ohjelmistoilla, joilla on kullakin laajat kehitysyhteisönsä. Tämä takaa sen, että työvälineiden elinkaari on pitkä ja niitä kehitetään systemaattisesti. Toisaalta sivustot eivät ole rakennetut vain räätälöidystä koodista, joten niiden jatkokehittämisen voi tehdä kuka tahansa, joka hallitsee työvälineet.

Haluatko säästää aikaa vai rahaa?

Kun pohdit maksullisten sivustojen hankkimista, mieti kumpaa haluat säästää, aikaa vai rahaa. Kaiken voi opetella ja tehdä itse, mutta työvälineiden syvälliseen hallitsemiseen kuluu vuosia. Ja rahaa. Asiantuntijan kanssa saat valmista nopeammin ja usein paljon edullisemmin.

Tee tarjouspyyntö

Tee alustava tarjouspyyntö  sivustohankkeestasi tai muista toivomistasi palveluista saadaksesi tarkemman hinta-arvion.

Yksityisasiakas?

Oletko yksityisasiakas ja haluat teettää vaikkapa juuri sinulle räätälöidyn blogisivuston? Ole yhteydessä, niin teen sinulle tarjouksen.

Yhden sivun verkkosivusto, graafinen ja tekninen toteutus.

Hintaan sisältyy sivuston toteutus asiakkaan brändi-materiaaleilla ja valokuvilla*, responsiivinen design, kuvien ja tekstien asettaminen paikoilleen, sisällön  hakukoneoptimointi sekä linkitykset some-sivuille. Lisäksi sivuston SSL-suojauksen asentaminen, asentaminen palvelimelle, testaus eri selaimilla ja laitteilla** ja suorituskyvyn optimointi. Asiakas saa myös ylläpidon ohjeistuksen.


* Oma valokuvamateriaali on yleensä kaikkein paras ratkaisu silloin kun pyritään luomaan yksilölliset verkkosivut. Korkealaatuisten valokuvien ja kuvituksen rooli on keskeinen nykyaikaisten ja näyttävien sivujen luomisessa. Jos asiakkaalla ei ole omia valokuvia, voidaan sivut rakentaa ilmaisilla kuvapankkikuvilla tai maksullisella kuvamateriaalilla.
** Sivusto testataan Firefoxilla, IE:llä, Chromella, Safarilla, älypuhelimilla ja iPadilla käyttäen selainten uusimpia versioita.
*** Verkkokauppa rakennetaan WooCommerce-ohjelmistolla.


Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivummekin. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea rakennettujen sivujen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei muuta mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 990 €

Laajemmat sivustot alkaen 1590 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number

Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt samalla tämän sivuston tietosuojaselosteen.