SEO-startti

Sivustosi analyysi hakukoneoptimoinnin näkökulmasta, sisältöjen optimointi ja ohjeistus.

Verkkosivut yritykselle | Digitoimisto ACQUA

SEO-startti

NÄIN PÄÄSET LIIKKEELLE SIVUJESI HAKUKONEOPTIMOINNISSA

Eikö sivustosi löydy verkosta haluamallasi tavalla? Tuntuuko siltä, että et tavoita oikeita asiakkaita. Jos näin, on järkevää tarkastella sivustoasi hakukoneoptimoinnin kannalta.

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) on pitkäjänteistä toimintaa, koska kipuaminen hakutulosten kärkisijoille vie aikansa ja kaiken kukkuraksi hakukoneet muuttavat koko ajan käytäntöjään. Myös verkon käyttäjät muuttavat käytäntöjään ja tapojaan hakea tietoa.

On kuitenkin järkevää käydä sivusto läpi ja miettiä mitä sen kanssa tulisi tehdä hakukoneoptimoinnin edistämiseksi. Vaikka sivustosi olisi kuinka hieno, mutta jos kukaan ei sitä löydä, tilanne on kurja.

Hakukoneoptimoinnilla saat nostettua sivustosi hakutuloksissa korkealle ja tavoitat näin laadukkaampia asiakkaita, jotka ovat aidosti kiinnostuneet palveluistasi tai tuotteistasi. Olemme parhaimmillaan saaneet parannettua asiakkaan näkyvyyttä hakutulossivulta 8  sivulle 1 ja vieläpä varsin kilpailluilla hakusanoilla. Kaikki on siis mahdollista!

Starttipaketti

Starttipakettimme on tarkoitettu suppeahkoille sivuille, joissa on sivuja enimmillään parikymmentä ja kuvia tai muista vastaavia sisältöjä enintään sata. Verkkokauppojen hakukoneoptimoinnista pyydä meiltä erikseen tarjous.

Starttipakettiin sisältyy:

  1. sivustoanalyysi sisällön ja tekniikan näkökulmasta
  2. keskeisten hakutermien päättäminen ja sivuston hakukoneoptimointi niiden mukaan
  3. ohjeistus optimoinnin ylläpitoon

Sivustoa seurataan optimoinnin jälkeen kuukauden verran ja arvioidaan ovatko toimenpiteet olleet riittävät ja tarkennetaan jatkosuosituksia.

Hinta

SEO-starttipaketti Alkaen 250,00 € (+ alv)

Tilaukset

Täytä tarjouspyyntölomake tai ole yhteydessä riitta@acqua.fi tai 040 4188064


Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 990 €

Laajemmat sivustot alkaen 1590 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number

Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt samalla tämän sivuston tietosuojaselosteen.