Kurssisisältöjen rakentaminen on intuitiivista

Yksittäinen kurssi rakentuu kolmesta eri osiosta:

  1. Kurssin kuvailusivusta, joka on samalla kurssin myyntisivu. Jos kurssisi on maksullinen tai vaatii kirjautumista, tällä sivulla jaat ainoastaan makupaloja kurssin sisällöstä. Ylläpitonäkymässä kurssisivu on kuitenkin se sivu, jossa teet asetuksia koko kurssiasi koskien: onko se maksullinen vai maksuton, miten kurssin sisällöt ovat näkyvissä, umpeutuuko kurssin suorittaminen jossakin vaiheessa ja sivun asetuksista löydät muitakin tärkeitä asioita. Kurssisivulla on ylläpitonäkymässä myös Builder-toiminto, jonka avulla luot kurssillesi rakenteen eri osioineen ja hallinnoit niiden esitysjärjestystä sivuillasi.
  2. Moduuleista, jotka ovat kurssin opetusosioita. Moduulien sisältöjä voit rakentaa tutulla WordPressin editorilla, joka mahdollistaa erilaisten sisältöjen upottamisen sivulle. Saat sisällöstä juuri niin monipuolisen mitä siltä itse haluat.
  3. Aiheista, jotka ovat moduulien alaosioita ja joiden sisällön voit rakentaa samoin kuin moduulienkin. Opetuksen sisältö on hyvä pilkkoa sopivasti sulateltaviksi kokonaisuuksiksi, jolloin oppi pysyy mielessä paremmin.

Jokaisella tasolla voit lisätä näkymään kirjallisille ja muille materiaaleille rauhoitetun välilehden, jonne voit koota oheismateriaalit paikkaan, mistä ne on helppo löytää.

Hyvää LearnDashissä on myös se, että et ole suinkaan rajoitettu käyttämään juuri näitä termejä omalla sivustollasi. Eri tasot voidaan nimetä juuri sellaisiksi, mitkä palvelevat sinun opetustasi parhaiten. Eikä moduulejakaan ole mikään pakko pilkkoa pienempiin osioihin.