Kurssien myyminen on sivustolla helppoa

Haluatko ansaita rahaa kursseillasi? LearnDash tarjoaa myyntiin monipuoliset mahdollisuudet. Voit myydä kursseja kertaostoksena tai sitouttaa kurssilaiset kuukausimaksuihin*. Voit myös niputtaa kurssit halutessasi paketteihin, jolloin samoilla kurssiaineistoilla saat aikaiseksi monta erilaista maksullista tuotetta.

Myyntitapahtumat hallinnoidaan sivustolle asennetun WooCommercen kautta. WooCommerce on ilmainen verkkokauppaohjelmisto. Voit valita maksutavoiksi esimerkiksi Paytrailin, Checkoutin tai vaikkapa Klarnan. Paytrail ja Checkout tarjoavat kaikki keskeiset suomalaiset verkkomaksutavat sekä myös laskutusmahdollisuuden. Kurssisivuston omistajana sinun tulee avata tili haluaamasi palveluun itse.

ACQUAn toteuttamilla sivustoilla voit ottaa sivuillasi käyttöön myös näyttävät kurssikohtaiset laskeutumissivut sekä kullekin kurssille räätälöitävät maksusivut, joilla voit tarjota lisäperusteita ja lisämyyntiä kurssisi ostajalle. Ostotapahtuma on miellyttävä ja selkeä.

*Kuukausiluontoiset ja jäsenyyksiin sidotut myyntimuodot määritetään ACQUAn kurssisivustoprojekteissa erikseen, toteutus ei sisälly sivuston perushintaan.