Miten keitän parempaa teetä?

Status
Et ole vielä ilmoittautunut
Hinta
100,00 €
Aloita tästä
Kurssi
Materiaalit

Et ole vielä ilmoittautunut tälle kurssille.


Kurssin kuvaus

Tämä on kurssin esittelysivu ja samalla sen myyntisivu. Tällä sivulla et vielä jaa mitään opetusmateriaalia, ainoastaan maistiaisia niille, jotka voisivat olla kurssistasi kiinnostuneet. Voit halutessasi avata jonkin osion kurssista kaikille avoimeksi esimerkkiosioksi, jolloin potentiaalinen opiskelija voi tutustua tapaasi opettaa kuin myös siihen minkätyyppisiä materiaaleja jaat kurssillasi. Vaihtoehtoisesti voit tehdä vaikkapa tälle sivulle esittelyvideon, jossa kerrot lyhyesti kurssin sisällöstä ja esittelet itsesi.

Ylläpito (näet nämä vain sivun ylläpidossa):

 • Sivun ylälaidassa näkyy kaksi shortcode-linkkiä, niiden tulee aina olla kaikissa kurssisivuissa. Tekstit näyttävät opiskelijalle, onko hän ilmoittautunut kurssille vai ei.
 • Valitse oikeassa laidassa onko kurssi ilmainen vai maksullinen
 • Lisää kurssin pääkuva oikeassa laidassa kohdassa artikkelikuva. Kuvan koko tulee olla aina 1000 x 650 pikseliä, jotta sivustosi näyttää harmoniselta ja mukavalta silmäillä.
 • Tarkasta kohdassa kestolinkki, että kurssin osoite on ymmärrettävä ja helppo muistaa. Linkki muodostuu automaattisesti kun luot uuden kurssin, mutta voit muokata kestolinkkiä sen jälkeen.
 • Builder: Builder-välilehdellä voit rakentaa kurssisi rakenteen moduuleilla ja niihin liittyvillä aiheilla. Tässä kohtaa luot siis kurssin rakenteen. Voit siirtää moduulien järjestystä, nimetä niitä uudelleen ja lisätä halutessasi testejä eri aiheille tai vaikkapa vain koko kurssin loppuun. Testejä ei ole pakko käyttää.
 • Settings-välilehdellä voit asettaa halutessasi opiskelijoille sertifikaatin, jonka he saavat kurssin suoritettuaan (sertifikaatin luominen on hieman työläämpi kokonaisuus, ei sisälly kurssialustan hintaan, tutoriaaliin tulee linkki ohjevideoon), voit asettaa kurssin rakenteen näkyväksi tai piilotetuksi sivustolla kävijältä, muokata sisällön esittämisjärjestystä
 • Settings-välilehdellä valitset tavan, millä kurssille voi osallistua: Open (kaikille avoin, ei vaadi kirjautumista), Ilmainen (maksuton, vaatii kurssialustaan tilin luomisen), Buy now (pikaostaminen Stripellä tai PayPalilla), Recurring (kuukausiveloitteinen, maksu Stripellä tai PayPalilla) tai Closed (vaatii ostamisen, annetaan hinta, maksu kotimaisilla maksutavoilla). Suomessa näistä järkevimpiä vaihtoehtoja ovat Open, Ilmainen ja Closed.
 • Settings-välilehdellä voit asettaa kurssin suoritustavaksi lineaarisen tai vapaan, jolloin opiskelija voi suorittaa kurssin haluamassaan järjestyksessä.
 • Settings-välilehdellä muista kirjoittaa kurssille lyhyt kuvaus, joka näkyy sivuston kurssilistauksissa. Jotta sivustosi näyttää mukavalta ja tasapainoiselta, pyri kirjoittamaan samanmittaisia kuvauksia kaikille kursseille.    

Keskeisiä kurssilla käsiteltäviä asioita:

 • Eri teelajit
 • Valmistamisen eri vaiheet
 • Teen nauttiminen


Takaisin kurssivalikoimasivulle →

Esimerkki PDF LearnDash


Esimerkki PDF LearnDash


Voit tälle alueelle kirjoittaa lisätietoja oppilaille, liittää tiedostoja tai linkittää vaikkapa erilaisille verkkosivustoille. Rivinvaihdot toimivat tässä moduulissa oikukkaasti, joten jos rivivaihdot eivät asetu kohdilleen suosiolla, suosittelen vaakasuorien erottimien käyttöä sisältöjen erottamiseksi toisistaan omille riveilleen.