Siirry sisältöön

Brändikirkastus

Onko sinulle kertynyt logoja, fontteja ja mainosilmeitä vähän liiankin kanssa? Tai liian vähän? ACQUA napakoittaa brändisi sielun, kielen ja värimaailman.

Skarpattu brändi kirkastaa ajatukset ja tavoitteet

Brändi on melkeinpä yliarvostettu asia — kaikki tuntuu nykyään olevan brändiajattelulla läpikyllästettyä. Meille se kuitenkin tarkoittaa jotain hyvin konkreettista: yrityksesi ilmettä, värimaailmaa ja viestintätapaa.

Nämä ovat asioita, joiden olisi hyvä olla sinulle yrittäjänä kirkkaina mielessä, sillä ne ohjaavat vahvasti sitä mitä viestit, miten ja kenelle. Sattumanvaraista toiminnan ei ainakaan auttaisi olla, muuten viestisi ei erotu informaatiovyöryn seasta. Pienelle yrittäjälle oman toiminnan tarkastelu (etenkin aloittavana tai yksityisyrittäjänä) ei ole aina helppoa, iso kuva saattaa hautautua tekemisen alle.

Brändikirkastus-paketti

Käymme yhdessä läpi liiketoimintasi tavoitteet, palvelusi ja tuotteesi sekä kaiken olemassa olevan markkinointimateriaalisi. Materiaalien ja keskustelujen pohjalta saat yhteenvedon siitä, miltä brändisi näyttäytyisi edukseen siten, että tärkeimmät viestisi erottuvat ja vahvistuvat. Saat myös visuaaliselle ilmeellesi kirjallisen ohjeistuksen väreistä, fonteista sekä logon ja kuvamateriaalin käytön päälinjauksista.

HUOM! Brändikirkastus-paketti on saatavana vain osana verkkosivustoprojektia.

Katso hinnasto!

acq3

Räätälöidyt verkkosivustot alkaen 980 €

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, räätälöinnin vaativuus ja halutut toiminnallisuudet. Hintoihin lisätään alv 24%.

Vieritä ylös