Brändikirkastus

Onko sinulle kertynyt logoja, fontteja ja mainosilmeitä vähän liiankin kanssa? Tai liian vähän? ACQUA napakoittaa brändisi sielun, kielen ja värimaailman.

Brändikirkastus

SKARPATTU BRÄNDI TERÄVÖITTÄÄ AJATUKSET JA TAVOITTEET

Brändi on melkeinpä yliarvostettu asia — kaikki tuntuu nykyään olevan brändiajattelulla läpikyllästettyä. Meille se kuitenkin tarkoittaa jotain hyvin konkreettista: yrityksesi ilmettä, värimaailmaa ja viestintätapaa.

Nämä ovat asioita, joiden olisi hyvä olla sinulle yrittäjänä kirkkaina mielessä, sillä ne ohjaavat vahvasti sitä mitä viestit, miten ja kenelle. Sattumanvaraista toiminnan ei ainakaan auttaisi olla, muuten viestisi ei erotu informaatiovyöryn seasta. Pienelle yrittäjälle oman toiminnan tarkastelu (etenkin aloittavana tai yksityisyrittäjänä) ei ole aina helppoa, iso kuva saattaa hautautua tekemisen alle.

Brändikirkastus-paketti

Käymme yhdessä läpi liiketoimintasi tavoitteet, palvelusi ja tuotteesi sekä kaiken olemassa olevan markkinointimateriaalisi. Materiaalien ja keskustelujen pohjalta saat yhteenvedon siitä, miltä brändisi näyttäytyisi edukseen siten, että tärkeimmät viestisi erottuvat ja vahvistuvat. Saat myös visuaaliselle ilmeellesi kirjallisen ohjeistuksen väreistä, fonteista sekä logon ja kuvamateriaalin käytön päälinjauksista.

Hinta

Alkaen 290,00 € (+ alv)

Tilaus

riitta@acqua.fi tai 040 4188 064


Pidätkö siitä, mitä juuri nyt katselet?

Rakennamme verkkosivumme samoilla työvälineillä kuin omat sivumme. Työvälineet taipuvat monenlaiseen ilmeeseen, mutta yhteistä niille on korkealaatuinen kädenjälki, tasokas koodi ja nopea sivustojen latautumisaika.


Sivuilla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%, jollei toisin mainittu.

Yksisivuiset verkkosivut 890 €

Laajemmat sivustot alkaen 1490 €. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ole yhteydessä

Lähetä rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi.

Invalid Email
Invalid Number